Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu

Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-un discurs sustinut, la Palatul Cotroceni, in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-un discurs sustinut in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii, ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de.

VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte Posada si a mancat la popota alaturi de militari

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri dupa-amiaza, la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vanatori de Munte Posada, care urmeaza sa plece in Afganistan, seful statului luand masa cu militarii, la popota unitatii, unde a mancat ciorba si mancare de fasole.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis intentioneaza sa transmita un mesaj in Plenul Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis va transmite un mesaj in plenul Parlamentului pe data de 9 februerie la ora 16:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului si-a anuntat intentia prin.

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate

Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate.

Teodor Atanasiu: Klaus Iohannis poate declansa procedura pentru numirea unui nou sef al SRI (VIDEO)

Prin-vicepresedintele PNl Teodor Atanasiu, membru in Comisia SRI, a declarat duminica seara in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV ca presedintele Klaus Iohannis poate declansa procedura de numire a u.

VIDEO. Klaus Iohannnis: Este nevoie de RECREDIBILIZAREA Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu sefii celor doua Camere ale Parlamentului in legatura cu agenda primei sesiuni parlamentare din acest an, sustine ca Parlamentul are nevoie de recredibilizare, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )