Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile. continuă pe Hotnews

Pe cine mai minte Victor Ponta?

A supravietuit motiunii de cenzura, datorita unei opozitii moi si unor aliante inca tari, dar continua sa minta in fata jurnalistii si cetatenii. Victor Ponta merge mai departe, dar zurgalaii DNA se aud in spatele sau mai tare decat oricand.

Motiunea de cenzura a PNL a picat. Guvernul merge mai departe. Victor Ponta: Avem majoritate, haideti sa ne apucam de treaba (VIDEO)

Motiunea de cenzura a PNL a picat, in urma votului acordat vineri in plenul Parlamentului, informeaza B1 TV. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Victor Ponta, dezamagit de Iohannis

Premierul Victor Ponta s-a declarat dezamagit de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca, in ultimele zile, a renuntat la rolul sau de arbitru, potrivit unui interviu acordat in exclusivitate publicatiei franceze L039;Express.

Ion Cristoiu: Presedintele nu risca sa ceara demisia premierului, daca liderii PNL si liderii Binomului SRI-DNA nu-i garantau ca Victor Ponta va demisiona

Intr-un editorial pe blogul sau, jurnalistul Ion Cristoiu propune doua scenarii pentru comportamentul presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a refuzat sa-si dea demisia, in ciuda cererilor oficiale.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )