Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta pentruL

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie. continuă pe Hotnews

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in.

Ponta: Sunt dezamagit, in ultimele zile Iohannis a fost de o singura parte, aceea a partidului sau

Premierul Victor Ponta s-a declarat dezamagit de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca, in ultimele zile, a renuntat la rolul sau de arbitru.

Victor Ponta, dezamagit de Iohannis

Premierul Victor Ponta s-a declarat dezamagit de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca, in ultimele zile, a renuntat la rolul sau de arbitru, potrivit unui interviu acordat in exclusivitate publicatiei franceze L039;Express.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

Victor Ponta, absent la serbarea fiicei sale, Irina, desfasurata in ziua motiunii: imi pare rau ca nu am putut fi alaturi de Irina. Sunt mandru de copiii mei

Premierul Victor Ponta a trecut de cea de-a treia motiune impotriva sa de cand conduce guvernul. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea sa.

Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca, dupa ce nu va mai fi presedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, intrucat el nu este prostanac.

UPDATE Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron: Preocuparea lui Cameron, ca sunt foarte multe persoane care solicita beneficii sociale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron. Seful statului participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino - Americane si Caraibiene UE-CELAC). Klaus Iohannis a declarat joi ca a sustinut, la summitul UE-CELAC de la Bruxelles, necesitatea de schimbare a mecanismelor de cooperare interregionala pentru a mentine eficienta conlucrarea intre Europa si America Latina.

Tokes, reactie dura la adresa premierului: Suntem aproape de demiterea utecistului Victor Ponta

Europarlamentarul Tokes Laszlo a spus, in cadrul unei dezbateri, la Timisoara, ca demiterea lui Victor Ponta, dar si tragerea la raspundere a lui Ion Iliescu, sunt foarte aproape.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )