Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Premierul Victor Ponta ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui Erdogan

Premierul Victor Ponta ar fi ales sa se opereze in urma accidentului suferit la genunchiul stang, la clinica Medipol din Turcia, potrivit declaratiilor unui jurnalist turc pentru Romania libera. Oficialii clinicii.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

Surse: Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Premierul Victor Ponta se opereaza la genunchi luni, in Turcia

Premierul Victor Ponta se afla internat intr-o clinica din Turcia unde urmeaza sa fie supus luni unei interventii chirurgicale la genunchi, scrie romaniatv. net. Primul ministru a mers joio la spital pentru un.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

PNL: Prezenta lui Victor Ponta la ceremonia de la Baku ridica semne de intrebare cu privire la agenda de politica externa a sefului Guvernului

Prezenta premierului Victor Ponta, la Baku, alaturi de lideri politici controversati, chiar in ziua in care a fost subiectul unei motiuni de cenzura cu un pronuntat caracter european si democratic, ridica semne de intrebare cu privire la preocuparile guvernarii intr-o perioada atat de agitata politic, dar si la agenda de politica externa a sefului Guvernului roman, se acuza intr-un comunicat PNL semnat de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al liberalilor.

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii.

Dan Mihalache: Prezenta lui Victor Ponta la Baku, o greseala de politica externa

Seful cancelariei prezidentiale critica prezenta premierului Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, informeaza B1 TV. Dan Mihalache a declarat la un post de televiziune ca, din.

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )