Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

B1 B1,
Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

Presedintele Klaus Iohannis, prezent in aceste zile in Statele Unite, isi lanseaza noua carte EU. RO, la New York. Evenimentul a fost programat joi, 26 septembrie, dupa sesiunea ONU, si va avea loc . continuă pe B1

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, discurs la ONU: Continuam sa asistam, in regiunea Marii Negre, la actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii Speram cu e prea tarziu sa avem o planeta sigura, unde mediul este protejat pentru copiii nostri

Presedintele Klaus Iohannis a invocat miercuri, in discursul sustinut in cadrul Adunarii Generale a ONU, la New York, actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii in regiunea Marii Negre.

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Cum se pregateste New York-ul de apocalipsa climatica

Intr-un oras precum New York-ul, nimeni nu isi imagineaza evacuarea cartierelor de pe coasta, cele mai expuse, in fata cresterii apelor in urma schimbarilor climatice. Municipalitatea a facut o prioritate din fortificarea celor 850 de kilometri de coasta si a anuntat o serie de masuri pentru a se proteja de ape - care ar putea sa creasca cu 1,80 m pana in 2100 - si de furtunile deja anuntate.

Copiii nevaccinati nu mai au voie in scolile din New York. Parintii sunt furiosi

Parinti furiosi care sustin ca vaccinurile ucid posteaza meme-uri pe Internet si s-au dus inclusiv personal pentru a se intalni cu Guvernatorul New York-ului, totul din cauza unei legi care interzice copiilor nevaccinati sa urmeze cursurile scolilor.

Placido Domingo s-a retras din spectacolele de la Met Opera din New York, din cauza scandalului sexual in care e implicat

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost de acord sa se retraga din spectacolele de la Metropolitan Opera din New York in urma acuzatiilor de hartuire sexuala care i-au fost aduse de mai multe femei, scrie Variety.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )