Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis a mintit atunci cand a afirmat ca nu a mai avut discutii cu presedintele Traian Basescu

B1 B1,
Klaus Iohannis a mintit atunci cand a afirmat ca nu a mai avut discutii cu presedintele Traian Basescu

Klaus Iohannis, ar fi mintit atunci cand a negat ca a mai avut discutii cu presedintele, Traian Basescu, dupa 2008. Jurnalistii de la stiripesurse. ro scriu ca exista informatii, care demonstreaza ca Iohannis. continuă pe B1

Sova: Klaus Iohannis nu mai are sustinerea liberalilor

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, sustine ca liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, de vreme ce nimeni din PNL nu i-a luat apararea atunci cand Crin Antonescu a lansat un atac extrem de dur la.

Klaus Iohannis: Este obligatoriu sa se realizeze tronsonul de autostrada dintre Pitesti si Sibiu

Tronsonul de autostrada dintre Pitesti si Sibiu trebuie realizat in mod obligatoriu, deoarece face parte dintr-un important coridor de transport european, a afirmat miercuri presedintele PNL, Klaus Iohannis, in timpul unei vizite in judetul Arges, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera.

DECIZIE. Aceasta companie NU mai trimite e-mailuri angajatilor atunci cand sunt in concediu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca angajatii sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu, considerand ca munca nu trebuie sa ocupe din timpul dedicat familiei, relateaza CNBC.

Daimler a decis sa nu mai trimita e-mailuri angajatilor atunci cand acestia se afla in concediu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca angajatii sai sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu. Conducerea companiei considera ca munca nu trebuie sa ocupe.

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste.

Klaus Iohannis considera o gluma ipoteza unei candidaturi a lui Antonescu la Presedintie

Liderul liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referindu-se la o ipoteza care anunta o eventuala candidatura independenta a luiAntonescu la prezidentiale, ca este o gluma. Vorbind insa.

Gabriela Firea cere explicatii vizavi de ruptura dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis: Sunt convinsa ca exista elemente ascunse romanilor

Purtatorul de cuvant al campaniei prezindetiale a PSD, Gabriela Firea, cere lamuriri cu privire la episodul recent dintre CrinAntonescu si Klaus Iohannis, episod in urma caruia fostul sef liberal a anuntat.

Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane.

Crin Antonescu: O sa vad daca o sa-l votez sau nu pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu se va implica in sustinerea campaniei lui Klaus Iohannis si ca nu stie inca daca il va vota, relateaza Mediafax. Totodata, Antonescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )