Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, nou mesaj de sustinere pentru PNL:Mergeti la vot ca sa nu patim ca in decembrie 2016, cand a castigat PSD si a urmat cosmarul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, nou mesaj de sustinere pentru PNL:Mergeti la vot ca sa nu patim ca in decembrie 2016, cand a castigat PSD si a urmat cosmarul

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat in interventia sa de joi seara ca romanii trebuie sa iasa la vot duminica pentru a nu castiga PSD alegerile si sa se intample ca in 2016, cand social-democratii au preluat guvernare pentru trei ani. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Moldova, prin grija guvernantilor pesedisti, a fost lasata in urma

Klaus Iohannis a laudat eforturile Guvernului PNL de a finanta lucrari de infrastructura ramase in u.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

Igor Dodon, mesaj de felicitare adresat lui Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei: Remarc asistenta valoroasa oferita de Romania

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Din numele cetatenilor Republicii Moldova, Igor Dodon a transmis sincere si cordiale felicitari, impreuna cu urari de sanatate, bunastare si prosperitate.

Gabriela Firea il acuza pe Klaus Iohannis: Foloseste vaccinul anti-COVID ca sa convinga lumea sa voteze PNL!

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea, il acuza pe Klaus Iohannis ca foloseste vaccinul anti-COVID pentru a convinge oamenii sa voteze PNL la alegerile parlamentare de duminica.

Klaus Iohannis transmite condoleante la moartea fostului presedinte francez Valery Giscard d and Estaing

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Twitter un mesaj de condoleante Frantei si poporului francez dupa moartea fostului presedinte Valery Giscard d and Estaing, care a murit la varsta de 94 de ani din cauza COVID-19.

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca, in urma discutiilor cu specialistii, s-a decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Seful statului a participat,.

Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizita de la Spitalul Universitar, ca reforma din sanatate va fi inceputa doar dupa alegeri, cand PNL va avea un Guvern sprijinit solid din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )