Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind declasificarea protocoalelor cu SRI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la legea privind declasificarea protocoalelor cu SRI, lege adoptata recent de Parlament prin vointa majoritatii PSD-ALDE. Daca ar intra in vigoare, legea ar oferi,.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind desecretizarea protocoalelor dintre Parchete si SRI

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea privind desecretizarea protocoalelor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Actul normativ a fost adoptat la.

KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, sustinand ca autoritatile administratiei publice locale, intrucat nu au personalitate juridica, nu pot exercita drepturi si obligatii proprii in cadrul raporturilor juridice rezultate din calitatea de unic actionar/asociat al societatii rezultate in urma reorganizarii unei regii autonome.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Dancila l-a reclamat pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Premierul Viorica Vasilica Dancila a anuntat vineri, in debutul sedintei de Guvern, ca a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a formaliza revocarea din functie a ministrilor demisionari Lucian Sova si.

UPDATE Guvernul a depus la Curtea Constitutionala sesizarea mpotriva presedintelui Iohannis pe tema remanierii / Dancila: Nu ne-am dorit acest lucru

Guvernul a depus la Curtea Constitutionala sesizarea pe tema remanierilor, a anuntat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de vineri a Guvernului. Ea a spus ca singura situatie incerta in pragul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene este creata de seful statului, care refuza sa semneze numirea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare si a lui Mircea Draghici la Transporturi. Nu ne-am dorit acest lucru, dar interesul Romaniei este mai presus de jocul politic sau de campanie electorala, a spus Dancila.

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine.

SONDAJ. Cine credeti ca va castiga la Curtea Constitutionala? Presedintele Iohannis sau Guvernul?

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit pentru 13 decembrie termenul de transmitere a punctelor de vedere in cazul sesizarii Guvernului privind existenta unui conflict juridic de natura constitutionala.

Klaus Iohannis ataca la CCR declasificarea protocoalelor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la CCR declasificarea protocoalelor secrete dintre SRI si intitutiile din Justitie. Textul integral al sesizarii poate fi citit AICI O miscare similara au anuntat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )