Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis participa miercuri la bilantul DNA pe 2017

B1 B1,
Klaus Iohannis participa miercuri la bilantul DNA pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la prezentarea raportului de activitate pe anul 2017 al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat marti seara Administratia. continuă pe B1

Kovesi face bilantul DNA cu prietenii. Iohannis a anuntat ca vine. Toader a spus ca nu vine

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la sedinta de prezentare a raportului de activitate.

DNA isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, la o zi dupa ce Laura Codruta Kovesi va fi audiata la CSM in legatura cu cererea de revocare

Directia Nationala Anticoruptie isi va prezenta miercuri, incepand cu ora 11:00, bilantul de activitate pe anul 2017, la o zi dupa ce procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata la Sectia pentru procurori a CSM in legatura cu cererea de revocare a sa din functie, formulata saptamana trecuta de ministrul Justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul Discriminarii

Presedintele Klaus Iohannis si procurorul-sef al DNA au fost reclamati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Sesizarile au fost trimise de un organ de presa, a declarat presedintele CNCD Csaba Asztalos.

Surse: Bilantul DNA prezentat miercuri

Surse Antena 3 au declarat ca miercuri, DNA isi face bilantul pe 2017. in general, acest bilant era prezentat in luna februarie, acum a intarziat, fara nicio comunicare in acest sens. in anii trecuti.

Viorica Dancila, mesaj clar pentru Klaus Iohannis pe tema revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una care trebuie sa se incadreze din.

Mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis. Ce a postat pe pagina de Facebook

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, duminica dimineata, un mesaj de felicitare Adinei Pintilie, regizoarea care a primit premiul Ursul de Aur pentru filmul Nu ma atinge-ma/ Touch Me Not, la gala celei de-a.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

Iohannis va participa la sedinta de prezentare a raportului de activitate al DNA

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta de prezentare a raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2017, a anuntat, luni seara, Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis va merge la sedinta de prezentare a raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de prezentare a raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2017, potrivit agendei sefului statului. Sedinta va avea l.

Presedintele Iohannis merge la prezentarea bilantului DNA de catre Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge, miercuri, la prezentarea bilantului DNA de catre sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )