Libnet.ro
UNICEF

15:46

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Mergeti la vot cu totii! Azi, dragi romani, decidem impreuna cum arata Romania de maine. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 10. 15, la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. Mergeti la vot cu totii! E o zi importanta, a spus seful.

Baie de multime esuata pentru Klaus Iohannis. Cum a fost surprins presedintele pe strazile din Cluj

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu Partidul National Liberal s-a aflat la o plimbare prin centrul Clujului. Acesta nu a avut parte de baia de multime sperata, oamenii aratand neinteres pentru prezenta.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17.

Europarlamentare 2019: Klaus Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Este o zi importanta si asta nu v-o spun numai dumneavoastra, jurnalistilor, ci tuturor romanilor: Haideti la vot!, le-a.

Presedintele Klaus Iohannis a votat: Romani, veniti la vot, chiar merita sa votati / Astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania. Puterea politica este la voi- UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a mers sa voteze, duminica, in Capitala, la sectia de la Liceul Jean Monnet, si le-a transmis romanilor ca este o zi importanta.

Ce a aparut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la scandalul cozilor la vot din tara si din diaspora. Dragi romani, oriunde ati vota, in orice oras al lumii sau.

Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate pentru romanii din diaspora (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat sustinerea mai ales fata de romanii din diaspora, care stau la cozi uriase pentru a putea vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. De.

Klaus Iohannis, mesaj catre romani inainte de Referendum

Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, inainte de referendumul de pe 26 mai. Presedintele cheama lumea la vot spunand ca acesta a fost convocat pentru o justitie dreapta in Romania si pentru o buna.

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica: Votati pentru o justitie dreapta in Romania VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura.

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )