Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a participat la deschiderea Summit-ului ONU

B1 B1,
Klaus Iohannis a participat la deschiderea Summit-ului ONU

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea Summit-ului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015, informeaza Agerpres. Iohannis a fost insotit, la deschiderea summitului, de ministrul. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la Adunarea Generala ONU din SUA: Seful statului se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba (VIDEO)

Dupa Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a ajuns la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Acolo, Romania va fi reprezentata pentru prima data dupa 10 ani la nivel de sef de stat. Discutiile.

Klaus Iohannis participa la Adunarea Generala ONU din SUA: Seful statului se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba (VIDEO)

Dupa Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a ajuns la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Acolo, Romania va fi reprezentata pentru prima data dupa 10 ani la nivel de sef de stat. Discutiile.

Klaus Iohannis: Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit membra ONU. Voi merge la New York unde voi avea intalniri bilaterale cu mai multi sefi de state (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit inainte de a pleca la summit-ul extraordinar de la Bruxelles despre faptul ca in acest an se implinesc 70 de ani de la infiintarea ONU. Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit.

Klaus Iohannis, despre NUMARUL refugiatilor care vor veni in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul de la Bruxelles, ca numarul de refugiati care ar reveni Romaniei .

Klaus Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles pe tema imigrantilor: Voi reitera pozitia Romaniei pentru mentinerea raportului echilibrat intre solidaritate si responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de a participa la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, ca decizia luata la consiliulJAI, referitoare la cotele obligatorii de refugiati va ramane.

Klaus Iohannis: Oamenii de afaceri americani sunt atrasi de Romania, dar fara infrastructura si fara legislatie predictibila si transparenta nu vom putea valorifica acest potential

Presedintele Klaus Iohannis se afla la New York, unde va participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului a anuntat joi seara, pe Facebook, ca s-a intalnit cu reprezentantii unor investitori institutionali.

Klaus Iohannis: Papa Francisc este un lider spiritual autentic, un om cu viziune si atasament special fata de valorile umanitatii (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, la New York. Seful statului a asistat la discursul Papei Francisc, despre care spune ca este un lider spiritual autentic si.

Klaus Iohannis se delimineaza de declaratiile facute de consilierul prezidential Lazar Comanescu: Pozitia oficiala reprezentata de mine nu este de sprijin pentru regimul care este inca la putere in Siria (VIDEO)

Neconcordante la Palatul Cotroceni privind politica externa a Romaniei. Klaus Iohannis a s-a delimitat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, de afirmatia consilierului.

Klaus Iohannis: Acest prim-ministru NU VA PARTICIPA NICIODATA la Consiliul European

Klaus Iohannis: Nu doresc sa comentez declaratia premierului la dorinta lui de a merge la summit. Este o declaratie deplasata, total deplasata. Acest prim ministru nu va participa niciodata la Consiliul European.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii unor companii multinationale americane: Presedintele a subliniat ca una din prioritatile Romaniei este eliminarea constrangerilor care afecteaza libertatea economica

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit vineri la News York cu reprezentantii unor companii multinationale americane prezente sau care doresc sa investeasca in Romania, informeaza Administratia.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )