Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii unor companii multinationale americane: Presedintele a subliniat ca una din prioritatile Romaniei este eliminarea constrangerilor care afecteaza libertatea economica

B1 B1,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii unor companii multinationale americane: Presedintele a subliniat ca una din prioritatile Romaniei este eliminarea constrangerilor care afecteaza libertatea economica

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit vineri la News York cu reprezentantii unor companii multinationale americane prezente sau care doresc sa investeasca in Romania, informeaza Administratia. continuă pe B1

SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit cu granzii de pe Wall Street: Au fost in sala cam 2, 5 - 3 trilioane de dolari

Presedintele, Klaus Iohannis, s-a intalnt joi, la New York, cu crema investitorilor de pe Wall Street, cu care a discutat despre oportunitatile de investitii din Romania. Au fost aproape 50 din cei mai mari, granzii de pe Wall Street. Cineva a facut un calcul sumar: in sala au fost ca 2, 5 - 3 trilioane de dolari. Potrivit surselor HotNews. ro, intalnirea a fost organizata in mare masura de Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea. Vezi aici discursul presedintelui Klaus Iohannis sustinut in fata investitorilor americani .

Klaus Iohannis: Oamenii de afaceri americani sunt atrasi de Romania, dar fara infrastructura si fara legislatie predictibila si transparenta nu vom putea valorifica acest potential

Presedintele Klaus Iohannis se afla la New York, unde va participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului a anuntat joi seara, pe Facebook, ca s-a intalnit cu reprezentantii unor investitori institutionali.

Klaus Iohannis, prima intalnire in SUA: Am incredere ca Romania va deveni un centru regional pentru investitii americane. Sa colaboram strans!

In prima zi la New York, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentanti ai sectorului financiar din SUA, cu scopul de a spori investitiile americane in Romania.

Klaus Iohannis, catre investitorii americani: Este una dintre prioritatile mele sa dezvoltam dimensiunea economica a relatiei dintre SUA si Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la New York, o intalnire cu reprezentanti ai unor investitori institutionali si banci de investitii din SUA, context in care a subliniat de importanta Parteneriatului.

Klaus Iohannis catre investitorii americani: Este una dintre prioritatile mele sa dezvoltam dimensiunea economica a relatiei dintre SUA si Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la New York, o intalnire cu reprezentanti ai unor investitori institutionali si banci de investitii din SUA, context in care a subliniat de importanta Parteneriatului.

Klaus Iohannis a participat la deschiderea Summit-ului ONU

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea Summit-ului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015, informeaza Agerpres. Iohannis a fost insotit, la deschiderea summitului, de ministrul.

Klaus Iohannis si-a schimbat pozitia fata de refugiati: Acum spune ca Romania poate gestiona usor 4.837 de refugiati, in urma cu doua saptamani spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze mai mult de 1.785 de refugiati in societate

Problema refugiatilor poate fi gestionata usor de Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis inaintea plecarii la Consiliul European, referindu-se la cota obligatorie de refugiati impusa Romaniei prin votul din Consiliul JAI de ieri, de 4. Iohannis si-a schimbat pozitia fata de declaratia din 7 septembrie, cand spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze in societate mai mult de 1. 785 de refugiati. Desi Consiliul JAI de ieri a votat cote obligatorii pentru fiecare tara din UE, Iohannis a insistat ca pozitia Romaniei ramane in continuare una de participare voluntara. Nu cred ca aceste cote obligatorii reprezinta o solutie.

Klaus Iohannis: Papa Francisc este un lider spiritual autentic, un om cu viziune si atasament special fata de valorile umanitatii (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, la New York. Seful statului a asistat la discursul Papei Francisc, despre care spune ca este un lider spiritual autentic si.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Klaus Iohannis participa la Adunarea Generala ONU din SUA: Seful statului se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba (VIDEO)

Dupa Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a ajuns la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Acolo, Romania va fi reprezentata pentru prima data dupa 10 ani la nivel de sef de stat. Discutiile.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )