Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis se delimineaza de declaratiile facute de consilierul prezidential Lazar Comanescu: Pozitia oficiala reprezentata de mine nu este de sprijin pentru regimul care este inca la putere in Siria (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis se delimineaza de declaratiile facute de consilierul prezidential Lazar Comanescu: Pozitia oficiala reprezentata de mine nu este de sprijin pentru regimul care este inca la putere in Siria (VIDEO)

Neconcordante la Palatul Cotroceni privind politica externa a Romaniei. Klaus Iohannis a s-a delimitat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, de afirmatia consilierului. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a schimbat pozitia fata de refugiati: Acum spune ca Romania poate gestiona usor 4.837 de refugiati, in urma cu doua saptamani spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze mai mult de 1.785 de refugiati in societate

Problema refugiatilor poate fi gestionata usor de Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis inaintea plecarii la Consiliul European, referindu-se la cota obligatorie de refugiati impusa Romaniei prin votul din Consiliul JAI de ieri, de 4. Iohannis si-a schimbat pozitia fata de declaratia din 7 septembrie, cand spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze in societate mai mult de 1. 785 de refugiati. Desi Consiliul JAI de ieri a votat cote obligatorii pentru fiecare tara din UE, Iohannis a insistat ca pozitia Romaniei ramane in continuare una de participare voluntara. Nu cred ca aceste cote obligatorii reprezinta o solutie.

UPDATE Corespondenta de la Bruxelles. Consiliul European: Klaus Iohannis prezinta concluziile crizei imigrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in aceasta seara la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. intrunirea sefilor de stat si de guvern din UE a inceput la ora 19. 00 si se va termina spre miezul noptii. La final, seful statului va prezenta solutia finala gasita de UE prvind criza imigrantilor.

Klaus Iohannis: Ar fi un rezultat bun daca ar trece motiunea. Romania are un premier trimis in judecata, suntem unici, in sensul negativ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca desi nu este implicat in subiectul motiunii de cenzura a PNL impotriva lui Victor Ponta, ar fi un rezultat bun daca ar trece, deoarece cu un astfel de.

Klaus Iohannis, despre NUMARUL refugiatilor care vor veni in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul de la Bruxelles, ca numarul de refugiati care ar reveni Romaniei .

Klaus Iohannis: Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit membra ONU. Voi merge la New York unde voi avea intalniri bilaterale cu mai multi sefi de state (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit inainte de a pleca la summit-ul extraordinar de la Bruxelles despre faptul ca in acest an se implinesc 70 de ani de la infiintarea ONU. Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit.

Klaus Iohannis: Acest prim-ministru NU VA PARTICIPA NICIODATA la Consiliul European

Klaus Iohannis: Nu doresc sa comentez declaratia premierului la dorinta lui de a merge la summit. Este o declaratie deplasata, total deplasata. Acest prim ministru nu va participa niciodata la Consiliul European.

Klaus Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles pe tema imigrantilor: Voi reitera pozitia Romaniei pentru mentinerea raportului echilibrat intre solidaritate si responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de a participa la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, ca decizia luata la consiliulJAI, referitoare la cotele obligatorii de refugiati va ramane.

Klaus Iohannis, declaratii de presa, inainte de plecarea la Consisliul European

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, inainte de plecarea la reuniunea Consiliului European, unde se va dezbate planul de distribuire a inca 120. 000 de refugiati.

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Klaus Iohannis trebuie sa il suspende pe Ponta, pentru a proteja Guvernul

Pe blogurile de marti, aflam cum ar putea Klaus Iohannis sa il suspende din functie pe Victor Ponta, in conditiile in care premierul a fost trimis in judecata, dar si despre o platforma de fitness online.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Hans Klemm

Presedintele Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, ca l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul SUA in Bucuresti, Hans Klemm, unde si-a prezentat prezentat scrisoarea de acreditare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )