Libnet.ro
UNICEF

20:45

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

Klaus Iohannis: E posibil ca evenimentele de tip nunti, botezuri sa fie restrictionate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa o vizita la Institutul National de Sanatate Publica, faptul ca este posibil ca evenimente de tipul nuntilor, botezurilor si serbarilor sa fie.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP) la finalul careia a facut o declaratie de presa. Acesta a subliniat ca oamenii nu trebuie sa intre in panica si a recomandat purtatul mastii de protectie tot timpul la iesirea din casa. De asemenea, seful Statului a afirmat ca nu se va reveni la starea de urgenta, si nu exclude posibilitatea ca evenimentele cu multi oameni sa fie restrictionate.

Nuntile si botezurile ar putea fi restrictionate

Nuntile si botezurile sau evenimentele cu multi invitati ar putea fi interzise in perioada urmatoare. Seful statului spune ca in conditiile in care numarul de cazuri de COVID 19 a explodat, este posibil ca astfel de evenimente sa fie restrictionate.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Klaus Iohannis: Suntem intr-un punct critic. Depinde de constiinta fiecaruia dintre noi daca vom castiga aceasta batalie fara precedent. Aveti grija si respectati masurile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri,la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre evolutia ingrijoratoare a epidemiei de coronavirus in Romania,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )