Libnet.ro
UNICEF

19:45

Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

B1 B1,
Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat in mod oficial ca il propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Detalii AICI)UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe. continuă pe B1

Surse: UNPR il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV. UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre nominalizarea facuta de Klaus Iohannis la sefia SRI, dar ca UNPR va sustine toate initiativele pozitive ale presedintelui.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig la SRI

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, joi, ca liberalii vor vota in Parlament propunerea lui Eduard Hellvig pentru sefia Serviciului Roman de Informatii, facuta de presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca nominalizarea pune capat situatiei de interimat si intareste autoritatea Serviciului, informeaza Mediafax.

Udrea si Basescu sar la gatul lui Iohannis pentru numirea lui Hellvig la sefia SRI: Este omul lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu si fosta sa colaboratoare Elena Udrea, aflata acum in arest la domiciliu, au criticat vehement numirea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI, pe motiv ca acesta ar fi omul lui Voiculescu.

Alina Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI / Crin Antonescu: O propunere foarte potrivita

PNL va sustine numirea lui Eduard Hellvig in fruntea Serviciului Roman de Informatii, in conditiile in care acesta are o serioasa activitate publica, corecta si necontroversata iar numirea unui civil in fruntea unui serviciu secret este absolut fireasca.

Eduard Hellvig, propus de Iohannis sef la SRI: Sper ca si membrii Parlamentului ma vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate

Liberalul Eduard Hellvig, anuntat de presedintele Klaus Iohannis drept propunerea sa pentru sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), afirma intr-o postare pe Facebook ca este onorat de increderea acordata de seful statului si ca spera ca, la randul lor, membrii Parlamentului il vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate.

Surse: Iohannis va anunta propunerea sa pentru sefia SRI

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa anunte oficial, la ora 18:00, propunerea domniei sale pentru sefia SRI, care va trebui sa treaca de Parlament, potrivit surselor din presa. Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de europarlamentarul Eduard Hellvig.

Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig pentru sefia SRI

ACTUALIZARE 18:28 Iohannis: Am cautat pe cineva pregatit, sa vina cu calmul necesar * Presedintele nu a dorit sa faca nominalizarile pentru SRI si SIE impreuna Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa ce a anuntat nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, despre motivul pentru care l-a ales pentru aceasta functie, ca a cautat pe cineva pregatit, cu energie si care sa aduca calmul necesar in acest spatiu. ---------------- Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de Eduard Hellvig.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )