Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eduard Hellvig, propus de Iohannis sef la SRI: Sper ca si membrii Parlamentului ma vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate

Hotnews Hotnews,
 Eduard Hellvig, propus de Iohannis sef la SRI: Sper ca si membrii Parlamentului ma vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate

Liberalul Eduard Hellvig, anuntat de presedintele Klaus Iohannis drept propunerea sa pentru sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), afirma intr-o postare pe Facebook ca este onorat de increderea acordata de seful statului si ca spera ca, la randul lor, membrii Parlamentului il vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate. continuă pe Hotnews

Eduard Hellvig, propus pentru sefia SRI: Prioritatile sunt combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare

Europarlamentarul Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, in locul lui George Maior, a publicat un text pe Facebook in care vorbeste despre prioritatile sale in fruntea SRI.

Cine este Eduard Hellvig, propus sef al SRI de Klaus Iohannis

Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Roman de Informatii SRI), este europarlamentar PNL si e considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, alaturi de care a stat in campania prezidentiala. Hellvig a fost extrem de apropiat si de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, fiindu-i chiar consilier personal, iar inainte a fost membru al PC. Hellvig a lucrat intr-o firma a lui Dan Mihalache. El este europarlamentar din 2013, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL. El a demisionat insa la scurt timp dupa numirea in functie, dupa ce ANI a comunicat public ca liderul liberal ar fi in conflict de interese.

Eduard Hellvig, nominalizat la sefia SRI de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Eduard Hellvig foto), europarlamentar PNL, pentru postul de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), motivand decizia sa prin faptul ca a cautat pe cineva pregatit, care sa aiba calmul necesar in acest spatiu.

Cum va vota UDMR propunerea lui Iohannis pentru SRI

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Eduard Hellvig, propus de presedintele Romaniei pentru postul de sef al SRI, este un om echilibrat, de bun simt, foarte bine pregatit, iar SRI va fi pe maini bune, astfel ca Uniunea nu ar avea obiectii sa-l voteze in Parlament, informeaza Mediafax.

Eduard Hellvig, viitorul sef al SRI, vrea sa schimbe axa Bucuresti - Londra - Washington cu axa Bucuresti - Berlin - Washington. Plus: Ungaria e un cal troian aflat tot mai mult sub influenta Moscovei

Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis drept director al SRI, si-a prezentat viziunea asupra politicii internationale intr-un articol publicat pe blogul sau in 8 ianuarie 2015. Hellvig a scris ca Prioritatea fundamentala a anului 2015 este. ancorarea mai pronuntata si activa a Romaniei in ecuatia securitatii euro-atlantice, pe axa Washington - Berlin - Bucuresti, inlocuind astfel Londra din vestita axa lansata de Traian Basescu cand a castigat presedintia Romaniei in 2004. Hellvig a taxat in acel articol ezitarile Angliei in fata Rusiei, dar si ceea ce el a numit jocul dublu al Bulgariei, Italiei si Ciprului. Hellvig a avut cuvinte extrem de dure la adresa Ungariei, pe care a numit-o cal troian al Rusiei si a scris despre ostilitatea nationalista a Budapestei.

Kelemen: Eduard Hellvig este foarte bine pregatit, SRI va fi pe maini bune. Nu avem obiectii la vot

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Eduard Hellvig, propus de presedintele Romaniei pentru postul de sef al SRI, este un om echilibrat, de bun simt, foarte bine pregatit, iar SRI va fi pe maini.

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui la conducerea SRI. Klaus Iohannis: il recomanda pregatirea, energia si calmul sau

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, intr-o declaratie de presa, ca l-a nominalizat pe europarlamentarul Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa o.

Nastase lauda propunerea lui Iohannis pentru SRI

Adrian Nastase a salutat decizia lui Iohannis de a-l propune pe Eduard Hellvig pentru functia de SRI si a apreciat ca numirea vine intr-un moment util, pentru a calma apele din zona seviciilor de informatii.

Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig pentru sefia SRI

ACTUALIZARE 18:28 Iohannis: Am cautat pe cineva pregatit, sa vina cu calmul necesar * Presedintele nu a dorit sa faca nominalizarile pentru SRI si SIE impreuna Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa ce a anuntat nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, despre motivul pentru care l-a ales pentru aceasta functie, ca a cautat pe cineva pregatit, cu energie si care sa aduca calmul necesar in acest spatiu. ---------------- Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de Eduard Hellvig.

Eduard Hellvig, dupa ce Klaus Iohannis l-a propus la sefia SRI: Sunt necesare combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatilor de aparare a securitatii nationale

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, a declarat ca este onorat de increderea pe care acesta i-a acordat-o, mentionand ca exista doua prioritati in ceea ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )