Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator la intrebarea privind ostilitatea din online dupa refuzul dezbaterii cu Dancila

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, raspuns surprinzator la intrebarea privind ostilitatea din online dupa refuzul dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca nu se teme de o eventuala ostilitate din partea mediului online, dupa refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidata sa din turul doi, Viorica Dancila, aratand. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: O sa accelerez prezenta mea in spatiul public

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari.

Presedintele Klaus Iohannis: Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Am reusit sa anulez 70% din masurile PSD, care ar fi compromis Legile justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in dialogul cu jurnalistii si politologii prezenti la BCU, ca fara prezenta sa la Cotroceni, statul de drept din Romania s-ar fi rupt, si a.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

Klaus Iohannis, intrebat cum s-ar defini ca presedinte: Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez(VIDEO)

Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez, a raspuns Klaus Iohannis intrebat, marti seara, ce fel de presedinte a fost in primul sau mandat. Totul in contextul in care predecesorul sau, Traian Basescu s-a.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

intrebarile Adevarul pentru seful Statului. Ce spune Iohannis despre memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Tel Aviv

Ion M. Ionita, senior editor Adevarul, l-a intrebat marti seara, in timpul dezbaterii de la Biblioteca Central Universitara BCU) Carol I din Bucuresti pe presedintele Klaus Iohannis despre centrele de reflectie mentionate de Tudorel Toader, care ar fi dus la redactarea legilor Justitiei, precum si despre existenta unui memorandum secret privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )