Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi precizari despre dezbaterea care va fi organizata marti, 19 noiembrie, in perspectiva celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PNL a declarat ca in.

KLAUS IOHANNIS: Votul este vital

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis se adreseaza celorlalte electorate, precizand ca votul acestora este necesar pentru turul al doilea. ------ *ACTUALIZARE - Actualul presedinte al Romaniei sustine ca s-a opus incercarilor PSD de a acapara statul roman, precizand ca a reusit sa salveze imaginea Romaniei prin politica externa, mentionand ca PSD trebuie inlaturat democratic, prin vot. -------- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Presedintele Klaus Iohannis: Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Am reusit sa anulez 70% din masurile PSD, care ar fi compromis Legile justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in dialogul cu jurnalistii si politologii prezenti la BCU, ca fara prezenta sa la Cotroceni, statul de drept din Romania s-ar fi rupt, si a.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator la intrebarea privind ostilitatea din online dupa refuzul dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca nu se teme de o eventuala ostilitate din partea mediului online, dupa refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidata sa din turul doi, Viorica Dancila, aratand.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )