Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul. continuă pe Antena3

ALDE, mesaj transant pentru Viorica Dancila

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat luni ca premierul Viorica Dancila a absentat de la intalnirea coalitiei de guvernare si a precizat ca ALDE asteapta ca prim-ministrul sa prezinte.

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

Viorica Dancila il critica pe Iohannis in legatura cu vizita in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul si cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa discute in prealabil cu Guvernul si cu Parlamentul problemele pe care le va aborda in timpul vizitei oficiale din.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta dupa ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineata cum au decurs discutiile cu presedintele PSD privind cooptarea Pro Romania la guvernare.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Viorica Dancila, discutii cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles, cu noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. intrevederea va avea loc a sediul Comisiei. Viorica Dancila a declarat,.

Premierul Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se va intalni marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, context in care cei doi oficiali ar putea discuta atat despre portofoliul care va reveni Romaniei in cadrul Colegiului Comisarilor, cat si despre propunerile tarii noastre pentru functia de comisar european, potrivit Agerpres. Pe 29 iulie, sefa Executivului de la Bucuresti a avut o convorbire telefonica cu Ursula von der Leyen, ocazie cu care si-a exprimat interesul pentru un portofoliu consistent in cadrul Colegiului Comisarilor, care sa reflecte expertiza Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )