Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Romania este gata sa ofere sprijinul necesar Croatiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania este gata sa ofere sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutor Croatiei, in cazul in care va fi necesar, dupa ce tara a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter. Ultimul bilant indica 7 morti, printre care si o fetita de 13 ani. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Romania e solidara cu Croatia, dupa cutremurele care au lovit aceasta tara, si e pregatita sa ofere ajutor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Romania e alaturi de Croatia dupa cutremurele care au lovit aceasta tara. Seful statului a precizat ca i-a comunicat premierului croat Andrej Plenkovic.

Klaus Iohannis: Romania este si va ramane prietenul sincer si principalul partener al cetatenilor Republicii Moldova Am adresat Maiei Sandu invitatia de a efectua o vizita oficiala la Bucuresti (VIDEO)

Presedintele Romanieia efectuat marti o vizita oficiala la Chisinau, iar faptul ca el a fost primul oaspete al Maiei Sandu dupa preluarea mandatului de presedinta, spune Klaus Iohannis, este fara i.

Klaus Iohannis: Romania va trimite pana la 200.000 doze de vaccin in Republica Moldova

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca din cota de vaccinuri.

Klaus Iohannis: Suntem pregatiti sa oferim sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutorul necesar Croatiei, dupa cutremurul care a lasat in urma mai multe cladiri prabusite si zeci de persoane ranite.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va furniza Moldovei pana la 200.000 doze vaccin anti-Covid Maia Sandu: Ma bucur foarte mult sa va gazduiesc aici, la Chisinau, dupa multi ani de inghet Ati fost alaturi de noi si la bine, si la greu

Romania va furniza Republicii Moldova pana la 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid-19 si va trimite la Chisinau, in etapa imediat urmatoare, o echipa de experti romani care sa ajute autoritatile moldovene in acest proces, a declarat marti Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu noul presedinte al Moldovei, pro-europeana Maia Sandu.

Romania va oferi R. Moldova 200.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere marti, 29 decembrie, cu liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita a lui Iohannis la Chisinau in ultimii cinci ani si prima vizita a unui sef de stat in mandatul Maiei Sandu.

Klaus Iohannis: Am subliniat relevanta majora acordata de Romania reglementarii conflictului din regiunea Transnistreana (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti, in declaratia de presa comuna cu Maia Sandu, ca, in cadrul discutiilor, a fost subliniata relevanta majora acordata de Romania reglementarii.

Cum a fost primit Klaus Iohannis in Republica Moldova. Romania nu are granita la Prut, au scandat romanii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre omologul sau moldovean, Maia Sandu.

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita la nivel inalt la Chisinau dupa alegerea Maiei Sandu

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, marti, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu, informeaza Agerpres. Este prima vizita la nivel inalt primita, la Chisinau, de Maia Sandu dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor din 15 noiembrie din Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )