Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Suntem pregatiti sa oferim sprijinul necesar Croatiei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Suntem pregatiti sa oferim sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutorul necesar Croatiei, dupa cutremurul care a lasat in urma mai multe cladiri prabusite si zeci de persoane ranite. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Romania este gata sa ofere sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutor Croatiei, in cazul in care va fi necesar, dupa ce tara a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter. Ultimul bilant indica 7 morti, printre care si o fetita de 13 ani.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

Klaus Iohannis: Romania e solidara cu Croatia, dupa cutremurele care au lovit aceasta tara, si e pregatita sa ofere ajutor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Romania e alaturi de Croatia dupa cutremurele care au lovit aceasta tara. Seful statului a precizat ca i-a comunicat premierului croat Andrej Plenkovic.

Klaus Iohannis: Romania va trimite pana la 200.000 doze de vaccin in Republica Moldova

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca din cota de vaccinuri.

Ce dar simbolic i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a oferit omologului sau roman, Klaus Iohannis, un dar simbolic marti, 29 decembrie, in timpul vizitei la Chisinau a liderului de a Cotroceni.

Klaus Iohannis: Am subliniat relevanta majora acordata de Romania reglementarii conflictului din regiunea Transnistreana (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti, in declaratia de presa comuna cu Maia Sandu, ca, in cadrul discutiilor, a fost subliniata relevanta majora acordata de Romania reglementarii.

Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

La finalul declaratiei comune de presa pe care au sustinut-o marti la Chisinau, presedinta Maia Sandu i-a oferit presedintelui Klaus Iohannis un dar simbolic si i-a multumit pentru deschiderea Romaniei fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )