Libnet.ro
UNICEF

21:30

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Adevărul Adevărul,
George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. continuă pe Adevărul

Dan Dungaciu: Romania trebuie sa foloseasca vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau ca pe un punct de plecare pentru o alta proiectie strategica in Republica Moldova (VIDEO)

Sustinerea pe care Bucurestiul a acordat-o unor personaje politice de nesustinut in Republica Moldova a fost o greseala strategica care, in 2019, a aruncat Romania pe centura geopoliticii, a declarat Dan.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

Legatura surpriza dintre Gigi Becali si AUR. Ce a facut pentru George Simion si Diana Sosoaca

In urma cu cativa ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, isi anunta intrarea in politica. Demersul sau de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar si posibile aliante, avand in vedere potentialul financiar. Din pacate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luand decizia de a se retrage din politica. Acum, insa, .

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis face marti o vizita oficiala la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis, vizita oficiala la Chisinau marti. Este prima vizita a unui sef de stat la Chisinau dupa ce Maia Sandu si-a preluat mandatul de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va face marti o vizita oficiala la Chisinau, la scurt timp dupa ce Maia Sandu si-a preluat oficial mandatul de sef al statului. Va fi prima vizita la nivel inalt primita de Maia Sandu, dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie.

Maia Sandu, invitata de Klaus Iohannis in vizita oficiala la Bucuresti

Liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a invitat-o pe Maia Sandu intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Anuntul a fost facut marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei presedintelui roman la Chisinau.

Presedintele Romaniei a ajuns la Chisinau. Klaus Iohannis a fost intampinat de Maia Sandu, in prima vizita oficiala la nivel inalt pe care o primeste presedinta Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a inceput vizita oficiala efectuata marti la Chisinau, acolo unde a fost intampinat de noua presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, care se afla la primul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )