Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

B1 B1,
Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

La finalul declaratiei comune de presa pe care au sustinut-o marti la Chisinau, presedinta Maia Sandu i-a oferit presedintelui Klaus Iohannis un dar simbolic si i-a multumit pentru deschiderea Romaniei fata. continuă pe B1

Presedintele Romaniei a ajuns la Chisinau. Klaus Iohannis a fost intampinat de Maia Sandu, in prima vizita oficiala la nivel inalt pe care o primeste presedinta Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a inceput vizita oficiala efectuata marti la Chisinau, acolo unde a fost intampinat de noua presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, care se afla la primul.

Presedintele Romaniei va fi marti la Chisinau, in prima vizita la nivel inalt pe care o primeste noua presedinta a Republicii Moldova. Ce declara Maia Sandu despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent marti la Chisinau, unde se va intalni cu noua presedinta a Republicii Moldova. Maia Sandu a depus juramantul de investitura in 24 decembrie, iar.

Declaratie comuna: Locul firesc al Republicii Moldova se afla in familia europeana

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova au formulat o declaratie comuna cu ocazia vizitei efectua.

Presedintele Romaniei, vizita oficiala marti la Chisinau. Klaus Iohannis si Maia Sandu urmeaza sa adopte o Declaratie comuna pentru consolidarea parteneriatului strategic bilateral

Presedintele Romaniei si Presedinta Republicii Moldovaurmeaza sa adopte o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral, reafirmand relatia speciala dintre.

Klaus Iohannis vine marti la Chisinau pentru a transmite un puternic mesaj de sustinere pentru noul presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, marti, 29 decembrie, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta va fi prima vizita a unui sef de stat dupa investirea in functie a Maiei Sandu.

RAFILA: Ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin Republicii Moldova

Alexandru Rafila a propus ca Romania, in semn de solidaritate, sa doneze o cantitate de vaccin anti-COVID Republicii Moldova, pentru a asigura protectia personalului medical implicat in ingrijirea pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, infectat cu COVID-19

Ministrul de Extern al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a fost infectat cu COVID-19. Oficialul a comunicat ca starea sa de sanatate este una satisfacatoare.

Klaus Iohannis, vizita la Chisinau pentru a se intalni cu Maia Sanda. Seful statului e primul lider care se vede cu noua presedinta a Rep. Moldova

Klaus Iohannis va merge, marti, intr-o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Presedintele Romaniei va fi primul lider de stat primit de presedintele Maia Sandu, potrivit unui anunt emis de Administratia Prezidentiala.

Politicieni de la noi anunta ca o parte din vaccinurile ce revin Romaniei vor fi donate Republicii Moldova. Cat si cand?

Stirea merita reamintita mai ales in contextul in care a inceput livrearea primelor doze de vaccin anti-COVID-19 Comirnaty produs de PfizerBiNtech, intr-o campanie care va dura luni si luni de zile, acoperind treptat - dar destul de lent, in toata Europa - toata populatia doritoare de imunizare contractul este pentru 200 milioane doze pana in decembrie 2021), scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Alexandru Rafila cere Guvernului sa doneze, din solidaritate, o cantitate de vaccin anti-COVID-19 Republicii Moldova

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, afirma, luni, ca limitarea raspandirii pandemiei de coronavrus este o prioritate a tuturor statelor, dar, deocamdata, doar statele din Uniunea Europeana au acces la vaccin. Consider ca ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin fratilor nostri din Republica Moldova, a afirmat deputatul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )