Libnet.ro
UNICEF

07:31

Klaus Iohannis la o suta de zile

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis la o suta de zile

Presedintele Klaus Iohannis a surprins putin anuntand o conferinta de presa cand nimeni nu mai spera sa-l vada prea curand pe seful statului raspunzand la intrebarile presei. Cele o suta de zile scurse de la instalarea in mandat par mai degraba un pretext pentru a arata ca este capabil sa articuleze ceva si fara sa citeasca de pe foi, ca intra incet in noua sa haina si are capacitatea de a raspunde la intrebari. A ajuns deja in folclor cu tacerile sale lungi, cu fuga de presa, cu decuplarea de realitate, mai pe scurt, si-a consolidat imaginea de presedinte absent, cum l-a numit Cristian Pantazi recent. In consecinta, presedintele Iohannis a tinut sa ne aminteasca astazi tuturor, in felul sau, ca exista. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, la 100 de zile de la instalarea la Cotroceni: Unii se intreaba de ce n-am vorbit mai mult. Simplu: nu asta e rolul unui presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre cele 100 de zile ale mandatului pe care romanii i l-au dat in noiembrie 2014, explicand de ce nu este atat de vocal cu privire la evenimentele din spatiul.

Klaus Iohannis, la 100 de zile de la instalarea la Cotroceni: Unii se intreaba de ce n-am vorbit mai mult. Simplu: nu asta e rolul unui presedinte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre cele 100 de zile ale mandatului pe care romanii i l-au dat in noiembrie 2014, explicand de ce nu este atat de vocal cu privire la evenimentele din spatiul.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu am de gand sa preiau rolul opozitiei / Daca opozitia aduna suficiente voturi, vom avea alt guvern, daca nu, vom avea alt guvern in 2016

Presedintele Klaus Iohannis nu crede ca romanii si-au pierdut speranta, dupa primele o suta de zile de mandat ale sale, dar a avertizat ca nu are de gand sa-si asume rolul opozitiei pentru schimbarea guvernului Victor Ponta. In acest discurs de bilant, seful statului lansat o critica la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a numit pensionar postac, referire la interventiile dese ale fostului presedinte pe retelele sociale, dar si la adresa lui Victor Ponta, despre care a afirmat ca nu se consulta cu presedintele in chestiuni esentiale precum Codul Fiscal.

Klaus Iohannis, bilantul a 100 de zile de mandat. Ce a postat presedintele pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe Facebook bilantul, in imagini, a 100 de zile de mandat. Bilantul include vizitele externe, semnarea acordului privind finantarea armatei, dar si solicitarea catre.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa astazi, de la ora 19.00, la 100 de zile de mandat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa astazi, la Palatul Cotroceni, la 100 de zile de la preluarea mandatului.

Klaus Iohannis isi prezinta intr-un clip pe Facebook bilantul primelor 100 de zile din mandatul de presedinte (VIDEO)

Intr-un clip postat pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis isi prezinta bilantul primelor 100 de zile de mandat prezidential. Azi se implinesc 100 de zile de cand sunt Presedintele Romaniei. Aceasta .

Klaus Iohannis, bilant la 100 de zile de la inceperea mandatului

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, marti, cand s-au implinit 100 de zile de la inceperea mandatului sau. Astfel, seful statului a vorbit despre reusitele din aceasta perioada, Parlamentul Romaniei si a raspuns criticilor care i-au fost aduse cu privire la vizitele in strainatate si lipsa de reactie in anumite situatii.

VIDEO. Klaus Iohannis, primele 100 de zile. Bilantul, publicat pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe contul sau de Facebook un clip video in care le aminteste romanilor ca astazi se implinesc 100 de zile de cand a prelaut mandatul de presedinte de la predecesorul sau, Traian Basescu.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )