Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: De pe vremea USL-ului nu am mai avut asa majoritate in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: De pe vremea USL-ului nu am mai avut asa majoritate in Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca opozitia liberala este ca inexistenta in conditiile in care de pe vremea USL-ului nu am mai avut asa majoritate in Parlament. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta: La PNL e un vid de putere si de intelepciune. De teama DNA-ului s-a creat un blocaj la nivelul institutiilor (VIDEO)

Victor Ponta arunca sageti la adresa opozitiei. Premierul sustine ca PNL are vid de putere si de intelepciune si acest lucru din cauza marilor proiecte de infrastructura. Cel mai discutat subiect care a.

Premierul Victor Ponta a facut o oferta de investitii conducerii Qatar Airways privind pachetul Aeroportul Otopeni - Tarom (VIDEO)

Victor Ponta i-a prezentat CEO-ului Qatar Airways o oferta de investitii pentru Aeroportul Otopeni si compania Tarom. Aceeasi discutie o va purta zilele urmatoare si cu cei de la Emirates si Etihad, informeaza.

Victor Ponta a luat painea de la gura comediantilor

La-nceput radeam si eu, dar deja sunt revoltat, ba chiar gelos pe talentul lui. Premierul Victor Ponta a pus pumnul in gura comediantilor. Si nu oricum, ci depasind barierele umane, fiind capabil sa scoata poanta dupa poanta, gluma buna dupa gluma buna. N-ai cum sa te bati cu el. Toma Caragiu, Dem Radulescu, Amza Pelea, ori dintre comediantii generatiei mele, nimeni n-are si n-a avut vreodata atata avant in a face show-uri de calitate.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa/ Un membru CNA ii cere premierului sa organizeze o intalnire cu media privind o eventuala modificare a fiscalitatii presei

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Victor Ponta, citat de Mediafax. In schimb, Valentin Jucan, membrul al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii solicita premierului sa ceara ministrului Finantelor sa organizeze o intalnire cu reprezentantii media despre o eventuala modificare a fiscalitatii presei.

Victor Ponta, despre haosul provocat de cardul de sanatate: Trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca problema de la Casa de Sanatate trebuie remediata rapid deoarece cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta in sistemul sanitar, chiar daca inca mai trebuie imbunatatit sistemul.

Victor Ponta: Sambata, pe litoral, s-a facturat cat tot sezonul trecut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern, ca trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate, precizand ca cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta.

Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat turismului din Romania, TopHotel Tourism Leisure Investment Conference, a declarat ca interesul strainilor.

Alina Gorghiu, critici dure la Victor Ponta. Care este cauza

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, l-a criticat, luni, extrem de dur pe Victor Ponta intr-o postare pe contul sau de Facebook dupa ce pe premierul a iesit public si l-a felicitat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, desi in sistemul de sanatate din Romania este acum un nou haos produs de cardul de sanatate care a devenit obligatoriul de la 1 mai.

Subiectele zilei: Leoaica tanara, iubirea. 90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajatii primariei; Cat de mare este, de fapt, cea mai mare nerealizare a lui Victor Ponta; UE inchide usa Moldovei, Ucrainei si Geo

Inventia unor romani le arata chirurgilor cat sa taie. Ideea care poate revolutiona operatiile prin care sunt indepartate tumorile. O echipa de cercetatori de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie - ITM Bucuresti s-a aflat printre premiatii cu aur ai ultimei editii a Salonului International de Inventii de la Geneva. Monica Macovei: Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se ridice MCV. Monica Macovei crede ca Victor Ponta s-a facut de ras cand a cerut, acum o saptamana, ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare in timp in ce in tara se respingea ridicarea imunitatii unui parlamentar sau se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )