Libnet.ro
UNICEF

22:15

Edilul din Pucioasa: Klaus Iohannis nu este membru PNL

România Liberă România Liberă,
Edilul din Pucioasa: Klaus Iohannis nu este membru PNL

Primarul orasului Pucioasa, Danut Badau PNL), a cerut instantei sa declare nelegala si nestatutara schimbarea statutului si a sustinut ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu este membru al partidului liberal, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alegerea lui Klaus Iohannis in fruntea PNL, contestata de un primar liberal din Dambovita

Alegerea lui Klaus Iohannis in fruntea PNL nu este pe placul tuturor. Un primar liberal a depus o contestatie la tribunal in care sustine ca edilul Sibiului nu a fost ales statutar la conducerea PNL. Mai mult, acest.

Un primar din Dambovita il contesta pe Klaus Iohannis la tribunal. Miza ar putea fi dizolvarea PNL

Primarul din orasul dambovitean Pucioasa a contestat la Tribunalul Bucuresti sefia lui Klaus Iohannis in PNL. Edilul spune ca noul statut al partidului nu ar fi fost aprobat de instanta, deci nu puteau fi organizate alegeri conform noilor prevederi. Mai mult, chiar fuziunea PNL-PDL este pusa in discutie, intrucat si aceasta s-a facut tot dupa noile prevederi, care ar fi ilegale, in opinia primarului.

Klaus Iohannis ar putea PIERDE sefia PNL

Klaus Iohannis ar putea ramane fara sefia Partidului National Liberal, chiar inainte de alegerile prezidentiale. Un primar PNL a contestat la Tribunalul Bucuresti alegerea lui Iohannis in functia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )