Libnet.ro
UNICEF

15:45

KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Grupul KRUK a primit titul de Good company 2012, din partea cotidianului Rzeczpospolita, ca parte a unei liste de 2. 000 de companii, clasamentul anual al celor mai importante companii poloneze, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai INTIME imagini cu blonda presedintelui. Femeia care i-a stat alaturi la bine si la greu

In spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie la fel de puternica. Pe asta se pare ca au mizat doamnele atunci cand au acceptat sa fie mana dreapta a celui mai puternic barbat din tara. Astfel, se.

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Patru dintre cele mai costisitoare dezastre naturale au avut loc in Statele Unite in mai putin de 20 de ani. Japonia si China sunt alte doua tari puternic afectate de dezlantuirea naturii. Japonia: Cutremurul de.

Locul in care traiesc drapelurile. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

Locul in care traiesc drapelele. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

Cele mai noi lansari in materie de gadgeturi (FOTO)

Unul dintre cele mai noi gadgeturi este camera foto Galaxy cu Android a celor de la Samsung. Partea foto-video este asigurata de un senzor BSI CMOS de 16. 3 Megapixeli, lentile cu un zoom 21x, diafragma f/2.

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

Romania a urcat o pozitie intr-un top al celor mai dezvoltate piete financiare

Un raport al Forumului Economic Mondial WEF) publicat ieri plaseaza Romania pe locul 51, in crestere cu o pozitie fata de anul trecut, intr-un top al celor mai dezvoltate piete financiare din lume, informeaza un comunicat de presa.

Cat costa in realitate cele mai populare tablete ale momentului?

Rareori pierdem ocazia sa afisam un gadget precum iPad mini demontat in bucati. Cu toate acestea, niste poze de la dezasamblare nu ne spun foarte multe despre pretul acestor dispozitive. De acest aspect se ocupa cercetarile IHS. Un nou studiu al celor de la IHS bazat pe informatii obtinute din dezasamblari amanuntite dezvaluie valoarea reala a celor mai populare gadgeturi ale momentului. iPad mini integreaza materiale in valoare de 188 dolari, cu 141 dolari mai putin decat pretul de comercializare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )