Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lady Gaga cere sustinere pentru Justin Bieber si fanii sai! Vezi aici ce le-a transmis artista monstruletilor sai!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga cere sustinere pentru Justin Bieber si fanii sai! Vezi aici ce le-a transmis artista monstruletilor sai!

Excentrica cantareata stie ce inseamna sa fii celebru si cum te afecteaza lucrurile negative pe care le faci, insa la. continuă pe Devorator Monden

Ce spectacol! Justin Bieber si-a salutat fanii cand a iesit din inchisoare!

Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la inchisoare in dimineata zilei de joi dupa ce politistii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru ca a depasit viteza legala si conducea masina sub influenta alcoolului. Justin a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. La iesire, Justin si-a salutat fanii si a tinut sa faca mare spectacol.

Justin Bieber, pierdut de sub controlul mamei! Fumeaza marijuana si bea alcool, cot la cot cu tatal sau!

Justin Bieber provine dintr-o familie cum sunt multe altele in Statele Unite. Parintii sai, Patti Mallette si Jeremy Bieber s-au despartit cand Justin avea doar 10 luni. Patti l-a avut pe Bieber la doar 19 ani, iar acum se simte exclusa din viata fiului ei. Jeremy a revenit ca figura dominanta in viata cantaretului, insa influenta lui nu este una benefica.

Justin Bieber a ajuns la inchisoare! Starul de 19 ani, arestat pentru curse de masini!

Scandal mare in Statele Unite dupa ce Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la inchisoare in dimineata zilei de joi. Politistii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru ca a depasit viteza legala si isi conducea masina sub influenta alcoolului. Se pare ca Justin era implicat intr-o cursa de masini pe o strada linistita dintr-un cartier residential.

Prima arestare a lui Justin Bieber, un rezultat previzibil al unei cariere pline de excese

Justin Bieber a fost arestat, titra, ieri, presa internationala despre ultima scapare de sub control a celebrului cantaret canadian care a culminat, pentru prima data, cu retinerea din partea politiei, dupa ce a fost prins beat la volanul unui Lmaborghini galben care gonea nebuneste pe strazile din Florida.

Cum arata Justin Bieber nemachiat! E plin de cosuri!

Justin Bieber a fost arestat joi dimineata dupa ce politistii din Miami l-au prins depasind viteza legala si conducand sub influenta alcoolului. Din fericire insa, a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. In fotografiile realizate de Politie, pe langa faptul ca zambeste larg, in ciuda situatiei neplacute si grave in care se afla, Bieber afiseaza un ten afectat de acnee.

UPDATE Justin Bieber a fost arestat la Miami. Vedeta, la volanul unui Lamborghini, participa la o cursa ilegala de masini, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineata la Miami Florida, sud-est) pentru conduita periculoasa la volanul unui Lamborghini inchiriat, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie presa americana, preluata de AFP.

Justin Bieber se compara cu Michael Jackson intr-o fotografie de pe Instagram! Vezi aici despre ce este vorba!

Artistul canadian se simte precum Regele Pop. Tanarul superstar Justin Bieber se compara cu idolul sau Michael Jackson intr-o fotografie.

Justin Bieber, dependent de steroizi

Starul pop Justin Bieber a devenit tot mai dependent de steroizi, acest fapt devenind o posibila explicatie a comportamentului bizar din ultima perioada.

Justin Bieber a fost eliberat din arest, dupa incidentul in care a fost prins beat la volan

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost eliberat din arest, vineri, dupa ce, cu o zi inainte, a fost retinut de oamenii legii care l-au prins beat la volan, scrie Star105. Spre deosebire de ocaziile trecute cu.

Justin Bieber a fost arestat: Cantaretul, prins beat la volan dupa ce a participat la curse ilegale de masini

Justin Bieber a fost arestat, joi, in Miami, dupa ce a fost prins de politie in timp ce participa la curse ilegale de masini. in plus, acesta a fost prins beat la volan. Cantaretul de 19 ani se afla intr-un.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )