Libnet.ro
UNICEF

05:30

Justin Bieber a ajuns la inchisoare! Starul de 19 ani, arestat pentru curse de masini!

ADPM ADPM,
Justin Bieber a ajuns la inchisoare! Starul de 19 ani, arestat pentru curse de masini!

Scandal mare in Statele Unite dupa ce Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la inchisoare in dimineata zilei de joi. Politistii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru ca a depasit viteza legala si isi conducea masina sub influenta alcoolului. Se pare ca Justin era implicat intr-o cursa de masini pe o strada linistita dintr-un cartier residential. continuă pe ADPM

Justin Bieber, factura record la un club de striptease

A vrut sa o recucereasca pe Selena Gomez, dar se pare ca Justin Bieber s-a razgandit. Sau cel putin.

Justin Bieber a fost arestat

Starul pop Justin Bieber a fost arestat sub suspiciunea de conducere sub influenta substantelor interzise, dupa cum a declarat detectivul Vivian Hernandez, citata de CNN.

Justin Bieber a fost arestat: Cantaretul, prins beat la volan dupa ce a participat la curse ilegale de masini

Justin Bieber a fost arestat, joi, in Miami, dupa ce a fost prins de politie in timp ce participa la curse ilegale de masini. in plus, acesta a fost prins beat la volan. Cantaretul de 19 ani se afla intr-un.

UPDATE Justin Bieber a fost arestat la Miami. Vedeta, la volanul unui Lamborghini, participa la o cursa ilegala de masini, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineata la Miami Florida, sud-est) pentru conduita periculoasa la volanul unui Lamborghini inchiriat, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie presa americana, preluata de AFP.

Mama lui Justin Bieber cere lumii sa se roage pentru sufletul cantaretului

Mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, o femeie cu puternice radacini religioase, este ingrijorata pentru fiul sau si cere tuturor sa se roage pentru binele lui. Cred ca multi oameni intra in industria.

Cantitati mari de marijuana, gasite acasa la Justin Bieber

In urma unei perchezitii efectuate saptamana trecuta la domiciliul lui Justin Bieber, politistii au gasit recipiente pline cu marijuana, relateaza TMZ. Cantaretul a fost reclamat ca a aruncat cu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )