Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lady Gaga a fost spitalizata de urgenta, in urma unor dureri puternice

Antena3 Antena3,
Lady Gaga a fost spitalizata de urgenta, in urma unor dureri puternice

Lady Gaga a ajuns de urgenta la spital, din cauza unor dureri grave. Artista a postat un mesaj pe Twitter, in care a transmis fanilor ca a fost internata. Am dureri mari. Dar sunt pe maini. continuă pe Antena3

Lady Gaga, spitalizata de urgenta din cauza unor dureri severe, la scurt timp dupa ce a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila: care e starea artistei FOTO

Cantareata americana Lady Gaga, in varsta de 31 de ani, a fost spitalizata de urgenta din cauza unor dureri fizice extrem de puternice si a fost obligata sa-si anuleze show-ul programat la festivalul Rock In Rio din Brazilia. Artista, care a dezvaluit de curand ca sufera de o boala incurabila, a tinut sa-si anunte fanii, de pe patul de spital, ca este devastata ca nu-si va onora promisiunea de a canta.

Lady Gaga, dezvaluiri intime in noul ei documentar. De la rivalitatea cu Madonna, viata amoroasa si problemele de sanatate: Sufar de dureri cronice

Cantareata americana Lady Gaga a lansat un documentar in care dezvaluie detalii importante din viata personala, precum despartirea de fostul iubit, cantaretul Taylor Kinney, dar si despre problemele de sanatate.

Lady Gaga, dezvaluiri intime in noul ei documentar. De la rivalitatea cu Madonna la viata amoroasa si problemele de sanatate: Sufar de dureri cronice

Cantareata americana Lady Gaga a lansat un documentar in care dezvaluie detalii importante din viata personala, precum despartirea de fostul iubit, cantaretul Taylor Kinney, dar si despre problemele de sanatate.

SOCANT! Lady Gaga a anuntat ca sufera de o boala incurabila

Dupa ce a anuntat ca va lua o pauza de la cariera muzicala, Lady Gaga a confirmat ca sufera de o boala grava care ii provoaca dureri ingrozitoare in tot corpul. Artista s-a confesat in.

Lady Gaga a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila. Fanii ei sunt in stare de soc

In cel mai recent documentar al sau, Lady Gaga a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila si a imparatasit cu fanii ei o serie dintre remediile pe care le aplica pentru a-si imbunatati.

Zeci de mii de oameni au fost evacuati din Moscova, in urma unor alerte cu bomba

Zeci de mii de persoane au fost evacuate din mai multe cladiri ale capitalei Rusiei, in ultimele patru zile, in urma unor alerte cu bomba false. Doar in ultimele 48 de ore, peste 130. 000 de oameni au.

Panica la Moscova: 20.000 de oameni evacuati in urma unor alerte cu bombe (FOTO, VIDEO)

Peste 10. 000 de oameni au fost evacuati din mai multe centre comerciale, statii de metrou sau universitati din Moscova, in urma unor amenintari simultane cu bombe. 21 de locatii sunt evacuate.

13 oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier grav intre un microbuz si un autoturism, in apropiere de Petrosani

Planul Rosu de interventie a fost activat, la Petrosani, dupa ce 13 oameni au fost raniti in urma unui accident violent dintre un microbuz si o masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )