Libnet.ro
UNICEF

09:30

LafargeHolcim va reduce cheltuielile si va creste preturile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LafargeHolcim va reduce cheltuielile si va creste preturile

LafargeHolcim, cel mai mare producator mondial de ciment, intentioneaza sa majoreze preturile si sa reduca cheltuielile de capital pentru a-si majora profitul in acest an, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Cel mai mare targ de joburi din Timisoara, Angajatori de Top, va avea loc vineri si sambata, 18 si 19 martie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment, sunt asteptati peste 4. 500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2. 500 de oportunitati de cariera. Printre pozitiile la care angajatorii [].

Sore si cel mai mare complex pe care l-a avut

Mai are putin si naste, asa ca Sore are suficient timp sa interactioneze cu fanii ei de pe retelele de socializare.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei clariri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei cladiri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Yuanul, la cel mai ridicat curs de schimb din 2016

Cursul mediu de schimb al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar vineri - cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters, conform Agerpres.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

A inceput postul Pastelui, cel mai lung din an

Luni a inceput postul Pastelui, cel mai lung din an, care dureaza sapte saptamani. Postul se va incheia pe 30 aprilie, in Sambata Mare, inainte de duminica Pastelui, din 1 mai.

Numarul deceselor prin gripa sezoniera, cu aproape 30 mai mare decat in tot sezonul precedent

Numarul deceselor prin gripa sezoniera intregistrate pana in 6 martie a ajuns la 67, cu aproape 30 mai mare decat cel intregistrat in tot sezonul gripal precedent, cand au fost totalizate 40 de cazuri de deces, arata datele Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) obtinute de News. ro.

Skull Canyon este cel mai puternic NUC de la Intel

Mini PC-ul celor de la Intel nu a impresionat pe nimeni vara trecuta. Constienti de lipsa acuta de performanta a Compute Stick-ului lor, Intel au decis sa lanseze un NUC ceva mai mare si cu mult mai multa putere. Daca v-ati gandit vreodata de ce nu mai exista in ziua de azi alternative credibile la [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )