Libnet.ro
UNICEF

09:30

Se lansează primul ETF de pe piaţa de capital din ţara noastră

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Se lansează primul ETF de pe piaţa de capital din ţara noastră

Miercuri, 29 august 2012, va începe tranzacţionarea titlurilor de participare ale Fondului Deschis de Investiţii ETF BET Tradeville simbol: TVBETETF; cod ISIN: ROETF0000019) pe piaţa reglementată administrată de BVB, potrivit unui comunicat de presă al BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile parlamentare din ţara noastră vor fi pe 2 decembrie

Alegerile parlamentare se vor desfăşura pe 2 decembrie, iar Guvernul va lua decizia legată de organizarea scrutinului în şedinţa din 1 septembrie, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, conform surselor de presă.

Auchan văzut ca favorit să preia magazinele Carrefour din ţara noastră

Retailerul numărul 2 în lume, Carrefour, se retrage din mai multe ţări, inclusiv de la noi, pentru a rezolva o parte din problemele financiare cu care se confruntă în acest moment, anunţă Reuters.

Se analizează nivelul de fericire din ţara noastră

În această perioadă a fost lansat proiectul National Happines care urmăreşte analizarea nivelului de fericire al locuitorilor ţării noastr, se arată într-un comunicat de presă.

Subiectele zilei: Expert in tepe Caritas: Stoica era perceput ca un sfant; Ponta si Antonescu si-au facut bagajele si au plecat din tara, pe drumuri separate; Mai aproape de adevar. Cercetare fara precedent in Muntii Orastiei

Barack Obama: Republica Moldova va coopera cu SUA pentru a rezolva conflictul transnistrean. Presedintele american, Barack Obama, i-a trimis un mesaj omologului sau din Republica Moldova, caruia i-a transmis ca. |& ;Saptamana apei& ;: cum poate fi eficientizat consumul de apa in agricultura. Apa si hrana sunt principalele subiecte la conferinta & ;Saptamana Apei& ;, care a inceput duminica la Stockholm. Seceta care afecteaza in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )