Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Antena3 Antena3,
Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Lantul de retail Profi anajeaza persoane care intra in somaj tehnic, compania anuntand, luni, ca vrea sa preia salariati disponibilizati de la retaileri nealimentari. continuă pe Antena3

O retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere populatia pentru depistarea COVID-19, contra cost

In plina pandemie de coronavirus, o retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere, contra cost, populatia adulta pentru depistarea infectiilor cu COVID-19. Sanador a precizat prin.

IN CONTEXTUL SITUATIEI GENERATE DE RASPANDIREA VIRUSULUI COVID-19 OTP Bank Romania anunta masuri pentru clientii cu credite in derulare

OTP Bank Romania anunta printr-un comunicat remis Redactiei, masuri pentru clientii cu credite in derulare persoane fizice, IMM-uri si Corporatii, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Tariceanu sustine ca PSD, ALDE si Pro Romania vor anunta masuri pentru a ajuta economia romaneasca

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii PSD, Marcel Ciolacu, si Pro Romania, Victor Ponta, pentru a stabili un set de masuri economice care vor fi promovate in Parlament pentru a ajuta economia romaneasca si a mentine locurile de munca.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Solutia la care au recurs casele de pensii pentru cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare

Casele de pensii au venit cu o solutie pentru pensionarii care isi depun dosarul in perioada aceasta. Care vor fi demersurile in contextul pandemiei cu COVID-19 pentru varstnici? Solutia caselor de pensii pentru cei care isi depun dosarele de pensionare in contextul decretarii starii de urgenta, in conformitate si cu noile masuri de preventie indicate .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )