Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lanxess va achizitiona Chemtura, cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lanxess va achizitiona Chemtura, cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german

Lanxess AG va achizitiona compania americana de produse chimice Chemtura, pentru 2,4 miliarde de euro 2,69 miliarde de dolari) inclusiv datoriile, fiind cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Cea mai mare miscare sociala din Romania, cu peste 1. 000 de voluntari implicati in 6 ani de activitate are drept scop o tara cu deseuri zero, iar valorile pe care le promoveaza in fiecare zi sunt pasiunea, increderea, respectul pentru natura si implicarea.

Probleme la aterizare pentru cea mai mare aeronava de pasageri din lume. Imagini care iti vor taia respiratia!

Cel mai mare avion pentru pasageri din lume a fost protagonistul unei aterizari dramatice. Imagini surprinse de un amator arata cum aeronava, un Airbus A380 cu 600 de persoane la bord, se clatina in zbor.

VIDEO Cum a devenit Gioconda cea mai faimoasa pictura realizata vreodata

In materialul video de mai jos, publicat recent pe canalul de youtube Vox, scriitorul Phil Edwards ne ilustreaza, pe scurt, istoria picturii celebre realizate de Leonardo da Vinci intre anii 1503 - 1506. Aflam astfel detalii despre pasiunea lui Vincenzo Peruggia si furtul realizat de acesta in anul 1911 - moment critic in istoria picturii, care a facut ca Mona Lisa sa devina una dintre cele mai faimoase picturi realizate vreodata si a contribuit la schimbarea impresiei generale a publicului larg despre frumusete, feminitate si arta.

O jumatate de milion de euro, bugetul Institutului care vrea sa aduca cea mai mare universitate din tara in Top 500

Universitatea Babes-Bolyai a lansat, astazi, in premiera in tara Institutul de Studii Avansate in Stiinta si Tehnologie cu scopul de a intra in topul celor mai bune 500 de universitati din lume. Avand un buget de 460. 000 de euro pentru anul universitar 2016-2017, Institutul va acorda burse de cercetare pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii, dar si pentru cercetatori din strainatate.

Cea mai mare greseala pe care barbatii o fac in pat: gestul aparent minor care poate creste apetitul sexual al femeii

Mai mult de jumatate dintre barbati comit o greseala uriasa in pat care poate ruina viata sexuala a cuplului. Pe cat de banal poate parea, pe atat de important este gestul care provoaca o crestere considerabila a apetitului sexual al femeii.

Cea mai importanta confruntare a deceniului, Donald Trump vs Hillary Clinton, este in direct la Antena 3

Antena 3 aduce in Romania, de la ora 3. 30, cea mai asteptata confruntare a deceniului. Confruntarea poate decide cine va fi cel mai puternic om de pe planeta, afaceristul excentric cu un discurs.

Cea mai buna placinta cu nuci si dulceata

Aveti camara plina cu dulceturi? Nu stiti ce deserturi ati putea prepara cu ele? Nimic mai simplu! incearca aceasta prajitura, cea mai buna placinta cu nuci si dulceata.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

Minus 2,2 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Temperaturile au continuat sa scada in zona depresionara din estul Transilvaniei, cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite, de minus 2,2 grade Celsius, fiind consemnata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc. Mai frig a fost doar la peste 2. 000 de metri altitudine, minus 4,5 grade Celsius la Varful Omu.

Cea mai simpla reteta de zacusca de vinete

E vremea conservelor! Si te poftim si pe tine sa afli secretele pentru cea mai simpla reteta de zacusca de vinete. Ingredientele trebuie sa fie proaspete si aromate. Doar e toamna, iar tarabele sunt pline!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )