Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laptele si cornul pentru scoli expira in depozite

Antena3 Antena3,
Laptele si cornul pentru scoli expira in depozite

Alimentele din programul national Cornul si laptele zac in depozite, dupa ce scolile au fost inchise in perioada pandemiei. in Timis, companiile care au contracte cu scolile in cadrul programului guvernamental, au cerut autoritatilor sa aprobe donarea produselor familiilor nevoiase inainte sa expire, insa nu au primit niciun raspuns. Pana atunci, producatorii stau cu marfa in depozite si cel mai probabil urmeaza sa o distruga. continuă pe Antena3

Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu. Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania

Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu intampina din nou probleme. Ce se intampla cu mostenirea pe care vrea sa i-o lase fiicei? Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu? Desi a ajuns la o varsta la care ar trebui sa se bucure de cele facute de-a lungul vietii, mai ales .

Ministrul Muncii vrea somaj tehnic pentru angajatii sanatosi trimisi acasa din cauza focarelor de coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza sa propunaacordarea somajului tehnic pentru angajatii sanatosi, pe care companiile ii trimit acasa pentru ca sunt nevoite sa.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )