Libnet.ro
UNICEF

20:00

Laura Codruta Kovesi l-a delegat pe Daniel Morar ca procuror general interimar pentru sase luni

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi l-a delegat pe Daniel Morar ca procuror general interimar pentru sase luni

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni dupa-amiaza o declaratie de presa, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei. Astfel, Laura Codruta Kovesi isi incheie de maine activitatea la. continuă pe B1

KOVESI il deleaga pe DANIEL MORAR interimar la CONDUCEREA PARCHETULUI GENERAL.

UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, l-a delegat pe seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni. _ _ _ _ Procurortl General al Romaniei, Codruta Kovesi, a prezentat, luni, intr-o conferinta de presa raportul sau de activitate. Au fost adoptate noi criterii de evaluare pe activitatea parchetelor. Parchetele au fost reorganizate. Am diminuat birocratia existenta, a declarat Kovesi. Codruta .

Ora 15.00: Mesaj transmis de Laura Codruta Kovesi, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei

Laura Codruta Kovesi va adresa, luni, la ora 15. 00, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, un mesaj cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei, informeaza Agerpres. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile procurorului general.

VIDEO Daniel Morar, desemnat sa asigure interimatul la Ministerul Public

Laura Codruta Kovesi a anuntat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei, ca l-a desemnat in functia de prim-adjunct al procurorului general pe procurorul sef al DNA, Daniel Morar. Acesta ar urma sa asigure, incepand de marti, pentru sase luni, interimatul in functia de sef al Ministerului Public.

KOVESI l-a delegat pe DANIEL MORAR interimar la CONDUCEREA PARCHETULUI GENERAL.

UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, l-a delegat pe seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni, potrivit Mediafax. Kovesi a declarat ca a luat aceasta decizie pentru ca Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei institutii, colaboreaza cu institutiile europene, participand la evaluaril in cadrul MCV, are experienta necesara pentru a asigura masurile de continuitate si stabilitate in .

Daniel Morar, delegat procuror general interimar pentru sase luni. Kovesi: Nu exclud o candidatura pentru DNA

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni dupa-amiaza o declaratie de presa, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei. Astfel, Laura Codruta Kovesi isi incheie de maine activitatea la.

Codruta Kovesi - singurul procuror general al Romaniei care-si duce mandatul pana la capat.

Codruta Kovesi isi incheie de marti activitatea la conducerea Ministerului Public, ea fiind singurul procuror general al Romaniei care isi duce mandatul pana la capat, toti predecesorii sai fiind schimbati din motive politice, cu exceptia lui Ilie Botos, care a demisionat in urma scandalului Hayssam, aminteste Mediafax. La Revolutia din 89, procuror general al Romaniei era Nicolae Popovici numit in aceasta funtie in 1979), care a fost inlocuit in 10 ianuarie 1990 cu procurorul Gheorghe Robu, .

Operatiunea Morar strica planurile USL la Justitie.

In acest context a fost interpretata si numirea grabita a Monei Pivniceru in functia de ministru al Justitiei in perioada in care Traian Basescu era suspendat. Mona Pivniceru este cunoscuta ca un adversar al celor doi, dar in special al lui Daniel Morar. Inainte cu o zi de expirarea mandatului de procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi l-a delegat pe Daniel Morar in fruntea Ministerului Public. Codruta Kovesi si-a motivat decizia spunand ca actualul procuror-sef al DNA are cea mai .

Morar, desemnat procuror general interimar

Laura Codruta Kovesi a anuntat, astazi, ca il numeste pe seful DNA, Daniel Morar, la conducerea Parchetului General, in functia de prim-adjunct al procurorului general pentru o perioada de sase ani.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )