Libnet.ro
UNICEF

09:00

Laurentiu Baranga recunoaste ca si-a falsificat diploma de bacalureat: A fost o decizie neispirata

B1 B1,
Laurentiu Baranga recunoaste ca si-a falsificat diploma de bacalureat: A fost o decizie neispirata

Judecatorii au decis ca Laurentiu Baranga poate fi arestat la domiciliu, respingand cererea procurorului de arestare preventiva, deoarece inculpatul a avut o atitudine sincera si a recunoscut in fata organelor j. continuă pe B1

Laurentiu Baranga a recunoscut ca si-a falsificat diploma de Bac: Am avut un moment de scapare

Fostul sef al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, a recunoscut in fata procurorilor faptul ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat, potrivit sedintei Judecatoriei Sectorului 5.

Laurentiu Baranga a recunoscut ca si-a falsificat diploma de bacalaureat: Am avut un moment de scapare. Celelalte diplome sunt obtinute pe merit

Fostul sef al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, a recunoscut in fata procurorilor ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, conform incheierii de sedinta a Judecatoriei Sectorului 5, anunta G4Media.

Laurentiu Baranga a recunoscut ca si-a falsificat diploma de bacalaureat

Laurentiu Baranga, fostul sef al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a recunoscut in fata procurorilor ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, potrivit incheierii de sedinta a Judecatoriei Sectorului 5, scrie g4media.

Tupeu fara limite. Cum a ajuns Laurentiu Baranga sa conduca doctorate, desi instanta ii anulase diploma de Bac

Fostul sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor Laurentiu Baranga, acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, a ajuns profesor universitar dupa ce Curtea de Apel i-a anulat toate diplomele detinute, inclusiv foile matricole aferente acestora.

Cum justifica fostul sef de la Combaterea Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, falsificarea diplomei de Bacalaureat: Am avut un moment de scapare in viata mea

Fostul sef al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acuzat ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat, si-a recunoscut faptele si le-a declarat anchetatorilor ca a avut un moment de scapare in viata sa, cand a luat o decizie neinspirata, relateaza Agerpres.

Laurentiu Baranga a recunoscut falsificarea diplomei de BAC: O decizie neinspirata

Fostul sef al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acuzat ca s.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )