Libnet.ro
UNICEF

20:46

Lazar Comanescu, avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru portofoliul Afacerilor Externe

Antena3 Antena3,
Lazar Comanescu, avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru portofoliul Afacerilor Externe

Consilierul prezidential Lazar Comanescu, propus de premierul desemnat, Dacian Ciolos, pentru portofoliul Afacerilor Externe, a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate. Comanescu a. continuă pe Antena3

Adrian Curaj, avizat in unanimitate pentru portofoliul de la Educatie

Comisiile de specialitate din Parlament au dat un aviz favorabil, in unanimitate, lui Adrian Curaj pentru functia de ministru al Educatiei.

Lazar Comanescu, prelegeri la fundatia lui Adrian Nastase

Lazar Comanescu, propus pentru postul de ministru de Externe in Cabinetul Ciolos, in prezent consilierul presedintelui Klaus Iohannis, tine cursuri la fundatia lui Adrian Nastase, alaturi de fostul premier, condamnat pentru coruptie, si de fostul eurodeputat PSD Adrian Severin, judecat pentru luare de mita.

Lazar Comanescu, propus ministru de Externe, tine cursuri la fundatia lui Adrian Nastase alaturi de fostul premier si Adrian Severin

Lazar Comanescu, nominalizat pentru postul de ministru de Externe in Guvernul Ciolos si actual consilier al presedintelui Klaus Iohannis, tine cursuri la fundatia lui Adrian Nastase, alaturi de fostul premier condamnat pentru coruptie si de fostul eurodeputat PSD Adrian Severin, judecat si el pentru luare de mita, scrie ziaristul Alexandru Costache pe contul sau de Facebook.

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Lazar Comanescu, pentru a doua oara ministru de Externe. Ce CV are

Tehnocratul Lazar Comanescu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Afacerilor Externe, a mai ocupat aceata functie din 15 aprilie in 22 decembrie 2008, cand a fost propus de fostul premier Calin Popescu-Tariceanu.

Noul Guvern. Cine este Lazar Comanescu, propus ministru de Externe in Guvernul Ciolos

Lazar Comanescu, propus de Dacian Ciolos ministru de Externe in noul Guvern, este in prezent consilier prezidential pe probleme de politica externa al preseidntelui Klaus Iohannis. Diplomat de cariera, Comanescu a fost ambasador al Romaniei in Germania. A mai ocupat functia de ministru de Externe in Guvernul Tariceanu.

Audierea lui Vasile Dancu in comisiile parlamentare, AMANATA. Surse: Dancu este in spital

Audierea in comisiile parlamentare a sociologului Vasile Dancu, propus pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost amanata pentru marti dimineata .

Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata in unanimitate, prin vot deschis.

Claudia Ana Costea a primit aviz favorabil unanim in comisiile parlamentare pentru ocuparea postului de ministru al Muncii

Claudia Ana Costea, propunerea lui Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Muncii, a primit, luni, aviz favorabil in unanimitate din parteamembrilor comisiilor parlamentarecare au participat la audiere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )