Libnet.ro
UNICEF

22:46

Noul Guvern. Cine este Lazar Comanescu, propus ministru de Externe in Guvernul Ciolos

Adevărul Adevărul,
Noul Guvern. Cine este Lazar Comanescu, propus ministru de Externe in Guvernul Ciolos

Lazar Comanescu, propus de Dacian Ciolos ministru de Externe in noul Guvern, este in prezent consilier prezidential pe probleme de politica externa al preseidntelui Klaus Iohannis. Diplomat de cariera, Comanescu a fost ambasador al Romaniei in Germania. A mai ocupat functia de ministru de Externe in Guvernul Tariceanu. continuă pe Adevărul

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Noul Guvern. Cine este Dan Stoenescu, propus ministru pentru Diaspora

Dan Stoenescu, propus pentru functia de ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de peste Hotare, a lucrat la inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati si la Organizatia Internationala pentru Migratie de la Cairo. A fost si presedinte al European Union National Institutes for Culture din Liban.

Noul Guvern. Cine este Mihnea Motoc, propus ministru al Apararii Nationale

Mihnea Motoc, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Apararii Nationale, este un diplomat de cariera, in prezent fiind ambasador al Romaniei in Marea Britanie.

Cine este Ciprian Bucur, propus ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, este sef de serviciu la Comisia juridica, de disciplina si imunitati.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

Noul Guvern. Cine este Costin Grigore Borc, ministrul propus pentru Economie

Viitorul ministru al Economiei, Comertului si Turismului, Costin Borc 50 de ani) s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist. Borc a fost consilier/coordonator al premierului Radu Vasile intre 1998 si 1999.

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Noul Guvern. Cine este Petre Toba, propus pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor

Chestorul Petre Toba 51 de ani), propus de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului de Interne, este inspectorul general al Politie Romane, functie cu rang de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne. A intrat in Politie in anul 1990, imediat dupa Revolutie, iar din 2012 este seful Politiei Romane. La inceputul anului i s-a atras atentia ca a crescut numarul politistilor cu functii importante cercetati pentru coruptie.

Noul Guvern. Cine este Achimas-Cadariu Patriciu, ministrul propus la Sanatate, dupa ce Andrei Baciu a fost retras de premierul Dacian Ciolos

Doctorul Achimas-Cadariu Patriciu este medic primar ginecolog, suprespecializat in ginecologie oncologica si chirurgie oncologica. Medicul a finalizat un masterat in oncologie la Universitatea Ulm din Germania si este doctor in stiinte medicale, fiind si cadru didactia la UMF Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )