Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adrian Curaj, avizat in unanimitate pentru portofoliul de la Educatie

România Liberă România Liberă,
Adrian Curaj, avizat in unanimitate pentru portofoliul de la Educatie

Comisiile de specialitate din Parlament au dat un aviz favorabil, in unanimitate, lui Adrian Curaj pentru functia de ministru al Educatiei. continuă pe România Liberă

Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, avizat favorabil: Este extrem de importanta formarea profesorilor, putem avea lucruri spectaculoase, dar sa nu avem cine sa le predea

Va trebui sa corectam si sa operationalizam, dar pentru mine e extrem de importanta continuitatea. Angajamentul nostru este ca in decembrie sa venim cu masurile ce vor fi prezentate in detaliu, atunci cand vom avea si bugetul pe 2016, pentru a avea un plan realist, a declarat Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, in cadrul audierilor in Comisiile reunite pentru invatamant din Parlament. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern, Curaj 57 de ani) este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti si a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene. El a fost avizat in unanimitate de catre cele doua comisii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii din cadrul audierilor.

Noul Guvern. Cine este Adrian Curaj, propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul Educatiei

Adrian Curaj este propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul Educatiei. Membrii Guvernului propus de Ciolos vor fi audiati luni in cadrul Parlamentului, urmand ca marti paralamentarii sa voteze investirea lor in functie.

Profesorul Adrian Curaj, in fruntea Ministerului Educatiei. Ce CV are

Adrian Curaj, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Educatiei, este profesor universitar la Politehnica Bucuresti si la SNSPA, a fost consilier guvernamental in Cabinetul Tariceanu si a condus Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica in Guvernul Boc.

Cine este Adrian Curaj, ministrul propus al Educatiei

Adrian Curaj 57 de ani) este propunerea lui Dacian Ciolos la functia de ministru al Educatiei. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern si aflata sub asediul comisiei de invatamant din Senat condusa de Ecaterina Andronescu care incearca sa o desfiinteze sau reorganizeze de mai bine de 1 an, Adrian Curaj este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti, a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene pentru realizarea de studii pe politici in stiinta si inovare si este membru al Comitetului de Conducere al Comisiei Fulbright.

Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata in unanimitate, prin vot deschis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )