Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata in unanimitate, prin vot deschis. continuă pe Wall-Street Ro

Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata.

Cine este Petre Toba, propus pentru Ministerul de Interne

Inspector General al Politiei Romane, Petre Toba, propus, duminica, pentru functia de ministru de Interne, de premierul desemnat, Dacian Ciolos, a fost implicat intr-un scandal, in anul 2014, privind faptul ca seful politiei romane a fost convocat la Guvern, la chemarea lui Victor Ponta, pentru a discuta cu baronul de Mehedinti Adrian Duicu.

Noul Guvern. Cine este Petre Toba, propus pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor

Chestorul Petre Toba 51 de ani), propus de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului de Interne, este inspectorul general al Politie Romane, functie cu rang de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne. A intrat in Politie in anul 1990, imediat dupa Revolutie, iar din 2012 este seful Politiei Romane. La inceputul anului i s-a atras atentia ca a crescut numarul politistilor cu functii importante cercetati pentru coruptie.

Ce spune Petre Toba despre folosirea coloanelor oficiale

Ministrul propus pentru portofoliul Internelor, Petre Toba, a declarat luni, dupa audierea in Parlament, ca va folosi coloane oficiale doar in conditiile prevazute de lege si a precizat ca nu comenteaza acuzatiile aduse fostului ministru Gabriel Oprea.

Cine este Petre Toba, propus ministru de interne. Convocarea sa la Guvern de catre Ponta pentru a discuta cu baronul Adrian Duicu, in 2014, a aparut intr-un referat DNA

Petre Toba este inspector general al Politiei Romane, functie cu rang de secretar de stat din mai 2012, numele sau aparand in 2014 intr-un scandal in care au fost implicati Victor Ponta si baronul de Mehedinti Adrian Duicu.

Lazar Comanescu, avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru portofoliul Afacerilor Externe

Consilierul prezidential Lazar Comanescu, propus de premierul desemnat, Dacian Ciolos, pentru portofoliul Afacerilor Externe, a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate. Comanescu a.

Adrian Curaj, avizat in unanimitate pentru portofoliul de la Educatie

Comisiile de specialitate din Parlament au dat un aviz favorabil, in unanimitate, lui Adrian Curaj pentru functia de ministru al Educatiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )