Libnet.ro
UNICEF

17:16

Legaturile dintre Gheorghe Dinca si familia Alexandrei. Fostul sef al inculpatului: Este vorba despre o razbunare

Antena3 Antena3,
Legaturile dintre Gheorghe Dinca si familia Alexandrei. Fostul sef al inculpatului: Este vorba despre o razbunare

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Legaturile lui Dinca si familia Alexandrei Macesanu sunt vechi de aproape 30 ani. Unchiul tatalui Alexandrei crede ca e vorba de o razbunare deoarece l-a concediat. continuă pe Antena3

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca inainte de rapirea Alexandrei

Ancheta crimelor de la Caracal care au socat intreaga tara se complica. Un martor-cheie a declarat, in exclusivitate pentu Antena 3, ca DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca cu doua saptamani.

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire.

Gheorghe Dinca, declaratii socante in fata procurorilor. Inculpatul a detaliat ce i-a facut Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca a recunoscut intr-o declaratie data in fata procurorului Liviu Vasilescu pe 28 iulie ca a lovit-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a povestit ca a prins-o cu telefonul in mana, s-a enerv.

Familia lui Gheorghe Dinca, tratata ca Sfintele Moaste de catre anchetatori. Modul socant in care a aparut baiatul criminalului din Caracal la audieri

Tonel Pop sustine ca familia lui Gheorghe Dinca este tratata cu manusi de catre anchetatori. Avocatul familiei Luizei a vorbit in exclusivitate pentru Antna 3 despre modul cum reactioneaza membrii familiei.

Singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Ce secret murdar ascunde familia criminalului din Caracal

Antena 3 a prezentat singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Imaginile sunt surprinse chiar in primele zile ale anchetei. Sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat cu desavrsire sa aiba vreun dialog cu.

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Gheorghe Dinca, audiat pentru o a treia victima. Adolescenta a fost gasita decapitata in parcul din Craiova

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declaratca procurorii nu exclud varianta existentei unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii l-ar fi intrebat pe.

Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea. Sigur la asta nu te-ai fi gandit

Daniela Dinca, fiica celui care a sfarsit cel putin doua destine, a marturisit, intr-un interviu pentru Antena 3, ce i-ar spune tatalui ei, daca ar fi lasata sa il viziteze in spatele gratiilor. Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea Daniela Dinca, fiica suspectului de crima din Caracal, a .

Noi fragmente osoase, gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, la Caracal. Criminalul era de fata. Ce a urmat

Noi fragmente osoase gasite in curtea criminalului de la Caracal! Acestea se aflau exact in locurile preconizate de catre oamenii legii. Dovezile vor fi trimise la expertiza, atfel ca specialistii sa ofere concluzia corecta, dar, pana atunci, politistii au niste banuieli. Care preconizeaza oamenii legii? Noi fragmente osoase au fost gasite in curtea lui Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )