Libnet.ro
UNICEF

22:30

Legea bugetului si politica bugetar-fiscala, promulgate de Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Legea bugetului si politica bugetar-fiscala, promulgate de Igor Dodon

Legea cu privire la bugetul de stat pentru anul 2021 si Legea cu privire la modificarea unor acte normative politica bugetar-fiscala) au fost promulgate. Un anunt in acest sens a fost facut de presedintele in exercitiu, Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon va veni miercuri cu o adresare catre cetateni

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, va veni cu o adresare catre cetatenii Republicii Moldova, in prima jumatate a zilei de miercuri, 23 decembrie. Despre aceasta a anuntat Igor Dodon luni, dupa sedinta conducerii de varf a tarii, transmite IPN.

Igor Dodon: Saptamana aceasta vor fi organizate doua sedinte speciale ale Parlamentului

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana aceasta urmeaza sa fie organizate doua sedinte speciale ale Parlamentului. La unde dintre sedinte va fi dezbatuta motiunea de cenzura impotriva Guvernului, semnata de 34 de deputati din PAS, PDM si Platforma DA.

Premierul Chicu va ramane in functie. Igor Dodon: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a declarat ca motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Chicu de catre deputatii PAS, Platforma DA si PDM nu are nicio sansa sa fie sustinuta de majoritatea deputatilor din Parlament.

Igor Dodon a promulgat legile votatepe 16 decembriede alianta PSRM-SOR

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a promulgat legile votate in graba pe 16 decembrie, pana la miezul noptii, de alianta PSRM-SOR.

Igor Dodon, sfat pentru Maia Sandu: Nu blamati politistii. Peste cateva luni, ei vor trebui sa va apere pe dumneavoastra de protestatari

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a criticat-o pe Maia Sandu pentru faptul ca a luat partea agricultorilor care protesteaza in fata Parlamentului si i-a blamat pe politistii care mentineau ordinea publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3287 seconds )