Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019

B1 B1,
Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de. continuă pe B1

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019 (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de.

CITU, DESPRE LEGEA PENSIILOR: Dragnea santajeaza sase milioane de romani sa voteze PSD in 2020

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a acuzat, astazi, pe pagina sa de socializare, ca PSD foloseste noua lege a pensiilor ca instrument de santaj in schimbul votului pentru alegerile din 2020.

FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Senatorul PNL: Daca agentiile de rating ar vedea studiul BNR, concluziile acestuia ar duce imediat la scaderea rating-ului Romaniei la categoria Junk *Citu: Efectul OUG 114 in totalitate inseamna criza economica Taxa pe lacomie ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale cumulativ, spune senatorul PNL Florin Citu, specificand ca aceasta este una din concluziile studiului intocmit de Banca Nationala a Romaniei BNR) pe OUG 114.

FLORIN CITU: Valcov si Teodorovici stiau despre efectele devastatoare ale taxei pe lacomie

Senatorul PNL, Florin Citu, precizeaza intr-o noua postare publicata, astazi, pe pagina personala de Facebook, ca Draius Valcov si Eugen Teodorovici stiau inca din data de 4 februarie despre efectele devastatoare pentru economiei ale taxei pe lacomie, masura prevazuta in OUG 114. Acesta sustine ca cei doi reprezentanti ai Guvernului vor ca prin efectele negative ale ordonantei sa se razbune pe sectorul privat care nu scade preturile la ordinele lor si a lui Liviu Dragnea.

FLORIN CITU: Dragnea a fost socat de concluziile studiului de impact al BNR

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca, joi seara, Liviu Dragnea a primit chiar de la Florin Georgescu studiul de impact al BNR privind efectele OUG 114, iar liderul PSD a fost socat si i-a chemat la discutii pe Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii (VIDEO)

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

FLORIN ROMAN (PNL): Acuz deschis PSD de spalare de bani si de deturnare de fonduri

Vicepresedintele liberal Florin Roman a acuzat, astazi, la Alba Iulia, Partidul Social Democrat PSD) de spalare de bani si de deturnare de fonduri pe baza unor informatii cuprinse intr-un raport de control al Autoritatii Electorale Permanente AEP) privind modul in care au fost cheltuiti banii primiti din subventiile acordate partidelor politice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )