Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legendele inspaimantatoare legate de pestera unde a murit mama Monicai Gabor

ADPM ADPM,
Legendele inspaimantatoare legate de pestera unde a murit mama Monicai Gabor

De pestera Polovragi, locul unde a murit mama Monicai Gabor, se leaga o serie de legende si superstitii. Este supranumita Triunghiul Bermudelor din Oltenia si se crede ca este bantuita de un blestem milenar. Continue reading . continuă pe ADPM

A murit mama Monicai Gabor. Primarul din Polovragi da EXPLICATII.

Primarul din Polovragi, Stefan Fasuiescu, spune ca incidentul in urma caruia a murit mama Monicai Gabor a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o suta de metri distanta de Pestera Polovragi, pe Cheile Oltetului, unde aceasta se afla impreuna cu un grup de turisti veniti de la Bacau. Primarul Stefan Fasuiescu a mai afirmat ca in zona versantii, inalti de zeci de metri, nu sunt acoperiti cu plasa, intrucat din cauza vegetatiei si a peretului drept al stancii acest lucru este .

Ancheta la Gorj, in cazul accidentului de la Pestera Polovragi, in care mama Monicai Gabor si-a pierdut viata

Politia Gorj a deschis o ancheta in cazul incidentului in urma caruia si-a pierdut viata mama Monicai Gabor, care a fost lovita in cap de o bucata de stanca desprinsa de pe versanti, la aproximativ o.

Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca la pestera Polovragi

Veronica Bulai, mama Monicai Gabor - fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a murit joi dimineata dupa ce a fost strivita de o stanca, anunta B1 Tv. Femeia se afla, impreuna cu un grup de turisti, in excursie la Pestera Polovragi din judetul Gorj.

VIDEO ARHIVA Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca la pestera Polovragi

Veronica Bulai 54 de ani), mama Monicai Gabor - fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a murit joi dupa ce a fost strivita de o stanca, anunta B1 Tv. Femeia se afla, impreuna cu un grup de turisti, in excursie la Pestera Polovragi din judetul Gorj.

Mama Monicai Gabor a murit in urma unui incident petrecut la Pestera Muierii

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai 54 de ani), a murit joi, in timp ce vizita Pestera Muierii, aflata in judetul Gorj. Din primele informatii, se pare ca mama vedetei ar fi fost lovita in cap de o.

Mama Monicai Gabor a murit in urma unui incident petrecut la Pestera Polovragi

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai 54 de ani), a murit joi, in timp ce vizita Pestera Polovragi, aflata in judetul Gorj. Din primele informatii, se pare ca mama vedetei ar fi fost lovita in cap de o.

Mama Monicai Gabor a murit pe munte, la Polovragi.

Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, potrivit estimarilor medicilor veniti la fata locului. --- Mama Monicai Gabor a murit, joi dupa-amiaza, in drum spre pestera Polovragi, dupa ce o bucata de stanca s-a desprins de pe un versant si i-a cazut in cap. Potrivit politiei, femeia facea parte dintr-un grup de 17 turisti care venisera din Bacau pentru a vizita pestera Polovragi. In timp ce se deplasau pe drumul forestier, mama Monicai Gabor a fost lovita de bucata .

SURSE: Mama Monicai Gabor a murit pe munte, la Polovragi.

Mama Monicai gabor a murit in pestera de la Polovragi, in judetul Gorj, dupa ce o bucata de stanca din tavanul pesterii s-a desprins si a cazut peste ea, potrivit B1TV. Femeia facea parte dintr-un grup de turisti. Tragedia s-a produs la 50 de metri de intrarea in pestera. Veronica Bulai a murit pe loc. Potrivit Realitatea. net, un echipaj al ambulantei se indreapta catre locul accidentului. Stire in curs de actualizare.

MAMA MONICAI COLUMBEANU a murit pe munte, la Polovragi. Cum s-a intamplat TRAGEDIA.

Mama Monicai Gabor ar fi coborat din autocar pentru a face poze. In cateva momente, bolovanul s-a desprins de pe versant si a lovit-o in cap,a povestit unul dintre martorii tragediei, anchetatorilor --- Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, potrivit estimarilor medicilor veniti la fata locului. --- Mama Monicai Gabor a murit, joi dupa-amiaza, in drum spre pestera Polovragi, dupa ce o bucata de stanca s-a desprins de pe un versant si i-a cazut in cap. Potrivit .

UPDATE Mama Monicai Gabor a murit in Gorj, lovita de o stanca

Mama Monicai Gabor a fost victima unui accident nefericit petrecut in judetul Gorj. Veronica se afla in apropiere de Pestera Polovragi, cand o stanca s-a prabusit peste ea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )