Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Chirila este din nou tatic!

ADPM ADPM,
Tudor Chirila este din nou tatic!

Tudor Chirila este din nou tatic. Iubita lui, Iulia, a adus pe lume cel de-al doilea copil al lor, un baietel. Venirea pe lume a micutul a fost tinuta cat mai in secret de artist, asa cum a procedat si cu nasterea primului lor copil. continuă pe ADPM

Tudor Chirila, tatic pentru a doua oara! Iubita artistului a nascut in mare secret acum o luna

Tudor Chirila se poate declara un barbat implinit. Nu doar ca are o relatie frumoasa si un copil cu femeia pe care o iubeste, dar artistul a devenit tatic pentru a doua oara, cu o luna in urma,.

Premierul ceh respinge din nou sistemul de cote pentru refugiati

Prim-ministrul ceh Bohuslav Sobotka si-a exprimat, ieri, din nou obiectiile la apelurile cancelarului german Angela Merkel ca tara sa sa accepte sistemul de cote pentru impartirea poverii in criza refugiatilor, relateaza DPA.

Pensiile speciale nu au ce cauta in Romania pentru nimeni. Boc: Din nou se face praf sistemul de salarizare si de pensii

Primarul minicipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat vineri ca, din punctul sau de vedere, in Romania nu ar trebui sa existe pensii speciale, exceptie facand persoanele care lucreaza in.

Grupul Bilteanu, concertat din nou de ASF la SIF Banat-Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit ca grupul format din Aris Capital SA, Torch Investment, Smart Capital Investment si Monticlifti Management Limited actioneaza concertat si are o detinere cumulata de 14,06% din SIF Banat-Crisana, si i-a limitat drepturile de vot pana la pragul legal de 5%, inainte de Adunarea Generala a companiei, din 29/30 august.

Femeile asteapta de doua ori mai mult inainte sa foloseasca din nou telefonul

Femeile care au ramas singure intr-o sala de asteptare au asteptat, in medie, 57 de secunde pana si-au luat smartphone-ul, in timp ce barbatii doar 21 secunde, arata un experiment desfasurat de catre Universitatile din Wurzburg si Nottingham-Trent pentru Kaspersky Lab, potrivit unui comunicat al companiei de securitate cibernetica, trimis redactiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )