Libnet.ro
UNICEF

16:30

Leroy Merlin inchide temporar toate magazinele din Romania incepand de luni

Antena3 Antena3,
Leroy Merlin inchide temporar toate magazinele din Romania incepand de luni

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar, incepand de luni, toate magazinele din Romania, in contextul masurilor preventive privind raspandirea epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

INCEPAND CU 20 MARTIE: IKEA Romania inchide temporar magazinele

Retailerul suedez de mobilier IKEA Romania a anuntat ca inchide temporar cele doua magazine incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca masura de precautie impotriva riscului continuu de Covid-19.

IKEA inchide temporar magazinele, de azi, de la ora 18.00

Retailerul suedez de mobilier IKEA Romania a anuntat ca inchide temporar cele doua magazine incepand.

Grupul Daimler inchide temporar fabricile de la Sebes si Cugir unde lucreaza peste 3.000 de angajati

Concernul Daimler AG, care in Romania detine fabrici in Cugir si Sebes, anunta ca inchide temporar facilitatile de productie pe care le detine in Europa pentru cel putin doua saptamani din cauza perturbarilor care au afectat lantul de furnizori pe fondul epidemiei de COVID-19.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )