Libnet.ro
UNICEF

21:00

Let Me Entertain You inainte de concert: Robbie Williams a transmis un mesaj video filmat cu ajutorul unui selfie-stick

B1 B1,
Let Me Entertain You inainte de concert: Robbie Williams a transmis un mesaj video filmat cu ajutorul unui selfie-stick

Cantaretul britanic Robbie Williams se pregateste pentru concertul pe care vineri il va sustine in fata fanilor din Romania, in Piata Constitutiei. inainte de marea intalnire, Williams a transmis un mesaj. continuă pe B1

Concert Robbie Williams la Bucuresti. Mesajul britanicului pentru romani: Nu veti fi dezamagiti! VIDEO

Concert Robbie Williams la Bucuresti. Cantaretul britanic Robbie Williams 41 de ani) de declara foarte entuziasmat ca va concerta, vineri, 17 iulie, la Bucuresti, precizand ca nu a mai fost niciodata in Romania si abia asteapta sa ii distreze pe romani, carora le promite ca nu vor fi dezamagiti de show-ul din cadrul turneului mondial Let Me Entertain You.

Concert Robbie Williams. Ultimele pregatiri inainte de concert VIDEO

Concert Robbie Williams. A mai ramas o zi pana la cel mai asteptat concert al anului. Robbie Williams va canta maine in Piata Constitutiei in fata a zeci de mii de romani. O echipa formata din o mie de.

Concert Robbie Williams. Probleme la concertul Deliei

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti, evenimentul fiind o productie semnata de Marcel Avram, impreuna cu DD East Entertainment si East.

Concert Robbie Williams la Bucuresti: tot ce trebuie sa stiti despre evenimentul anului 2015 LIVE TEXT

17 iulie 2015. O data memorabila pentru fanii artistului britanic Robbie Williams, care va concerta pentru prima data in Romania, in Piata Constitutiei din Capitala, show la care sunt asteptate aproximativ 65. 000 de persoane. Reporterii Adevarul vor fi prezenti la eveniment, de unde vor transmite in modul live text cele mai importante momente. Declaratii, imagini foto si video, dar si detalii inedite, le puteti afla urmarind adevarul. ro.

Concert Robbie Williams in Bucuresti: Trupa Amadeus, cover inedit dupa piesa Shes The One VIDEO

Inaintea concertului pe care artistul britanic Robbie Williams il va sustine la Bucuresti, trupa Amadeus a lansat un cover inedit al piesei Shes The One, un tribut adus nu doar solistului international, ci si tuturor celor care iubesc si sunt iubiti.

Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet

Peste 60. 000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Totusi, cei care nu au avut cum sa ajunga in Capitala sau nu au prins bilete, pot urmari concertul lui Robbie Williams live, pe Internet, multumita celor de la Telekom Romania. Telekom [] Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO. Ce le transmite Robbie Williams romanilor, inainte de concert

Cantaretul britanic Robbie Williams le trasnmite romanilor, intr-un video pe care l-a filmat la el acasa cu ajutorul unui selfie stick, ca este foarte entuziasmat ca va concerta, vineri, la Bucuresti, si le promite ca nu vor fi dezamagiti de show-ul sau din turneul Let Me Entertain You. Artistul a mai spus ca nu a mai fost pana acum in Romania.

Let Me Entertain You: Accesul in spatiul de concert va fi permis de la ora 16.00

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Organizatorii au anuntat ca accesul va fi permis de la ora 16. 00, iar pe lista obiectelor interzise figureaza.

Robbie Williams a ajuns in Romania. Vineri, 17 iulie, va sustine un concert in Piata Constitutiei

Cantaretul britanic Robbie Williams a ajuns joi in Romania. Williams a venit cu un avion privat care a aterizat la ora 18. 10 la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International Henri Coanda. Artistul.

Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti

Cel mai asteptat concert al anului este la doar doua zile distanta de fani. Dupa ce a facut spectacol in cele mai mari orase ale lumii, Robbie Williams vine sa-i distreze si pe romani. Robbie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )