Libnet.ro
UNICEF

22:45

Leul, moneda cu cea mai buna evolutie din UE in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Leul, moneda cu cea mai buna evolutie din UE in 2013

Leul a inregistrat anul trecut cea mai redusa depreciere in raport cu euro dintre monedele din UE, dupa ce la la sfarsitul lui decembrie a inregistrat o scadere de 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul lui 2013, arata un raport al firmei de. continuă pe Wall-Street Ro

Leul, cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro, in 2013.

Moneda nationala a inregistrat in 2013 cea mai redusa depreciere in raport cu euro, dintre toate monedele din Uniunea Europeana, moneda nationala marcand, la sfarsitul lui decembrie, o scadere de circa 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut. Conform unei analize Nobele Securities, anul trecut kuna croata s-a depreciat cu aproape 0,9% fata de euro, zlotul polonez a scazut cu circa 1,9%, forintul s-a redus cu circa 2%, lira sterlina cu aproximativ 2,3%, coroana suedeza cu .

Selfie, ales drept cel mai enervant cuvant din 2013

Universitatea din Michigan a dat publicitatii lista celor mai enervante cuvinte din 2013, in fruntea careia se afla cuvantul selfie, scrie Daily Mail. Termenul care desemneaza o fotografie pe care utilizatorul.

Top 10 cele mai piratate seriale din 2013

Ca si pana acum, in 2013, pasionatii de seriale TV si-au manifestat entuzismul piratand intens ultimele episoade, motiv pentru inca un top 10. Cei de la TorrentFreak au realizat un nou top vizavi de cele mai piratate seriale ale anului 2013. Avand in vedere ca serialele produse in Statele Unite reprezinta un real succes pe intregul mapamond, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca doar creatii ale marilor studiouri au intrat in clasament. Game Of Thrones castiga [].

Romanii fac spectacol pe internet. Cele mai amuzante filmulete din 2013

2013 a fost un an plin pentru internautii romani. Scenele amuzante si reportajele inedite filmate in tara noastra au curs tot anul, invadand internetul. Din ele reiese faptul ca romanii nu sunt mai prejos de.

Topul celor mai piratate filme din 2013. Hobbitul: O calatorie neasteptata', pe primul loc

Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat indeaproape de Django dezlantuit/ Django Unchained, Furios si iute 6/ Fast Furious 6.

Leul a avut in 2013 cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro: s-a depreciat cu doar 0,5%. Scandalul accizei de 7 eurocenti a deraiat cursul in decembrie

Leul a inregistrat in 2013 cea mai redusa depreciere in raport cu euro, moneda nationala marcand la sfarsitul lui decembrie o scadere de circa 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut, dupa ce timp de 11 luni a avut o evolutie pozitiva fata de moneda comunitara, scandalul accizei suplimentare afectand cursul in final de an, potrivit unui raport al Getin Noble Bank.

Actrita Marion Cotillard, desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013 (FOTO)

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia Grazia. Ea le-a surclasat pe Kate Moss, Victoria Beckham sau pe Miranda Kerr, Kate Bosworth si Olivia.

Pretul aurului in 2013: Prima scadere din 2000, totodata cea mai abrupta din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor.

Pretul aurului in 2013: cea mai abrupta scadere din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor si inflatia limitata din statele dezvoltate.

Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Posibilitatea ca Rezerva Federala a SUA Fed) sa piarda controlul evenimentelor in procesul de reducere a programului prin care sprijina economia americana reprezinta cea mai mare temere a investitorilor pentru anul urmator, potrivit cotidianului.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )