Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita Marion Cotillard, desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013 (FOTO)

B1 B1,
Actrita Marion Cotillard, desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013 (FOTO)

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia Grazia. Ea le-a surclasat pe Kate Moss, Victoria Beckham sau pe Miranda Kerr, Kate Bosworth si Olivia. continuă pe B1

Leul, moneda cu cea mai buna evolutie din UE in 2013

Leul a inregistrat anul trecut cea mai redusa depreciere in raport cu euro dintre monedele din UE, dupa ce la la sfarsitul lui decembrie a inregistrat o scadere de 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul lui 2013, arata un raport al firmei de.

Leul, cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro, in 2013.

Moneda nationala a inregistrat in 2013 cea mai redusa depreciere in raport cu euro, dintre toate monedele din Uniunea Europeana, moneda nationala marcand, la sfarsitul lui decembrie, o scadere de circa 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut. Conform unei analize Nobele Securities, anul trecut kuna croata s-a depreciat cu aproape 0,9% fata de euro, zlotul polonez a scazut cu circa 1,9%, forintul s-a redus cu circa 2%, lira sterlina cu aproximativ 2,3%, coroana suedeza cu .

Pretul aurului in 2013: Prima scadere din 2000, totodata cea mai abrupta din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor.

Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Posibilitatea ca Rezerva Federala a SUA Fed) sa piarda controlul evenimentelor in procesul de reducere a programului prin care sprijina economia americana reprezinta cea mai mare temere a investitorilor pentru anul urmator, potrivit cotidianului.

Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Protopopiatul Ortodox din Satu Mare a dat 36. 000 de euro pentru o cruce poleita cu aur ca sa o monteze pe o biserica. Aceasta este cea mai mare cruce pusa vreodata pe vreo biserica din tara.

Cele mai elegante celebritati ale anului 2013

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia italiana Grazia, surclasandu-le pe Kate Moss, Victoria Beckham si modelul Miranda Kerr.

Michael Schumacher, in continuare in stare critica: Trebuie sa castige cea mai importanta cursa, cea cu viata - Sebastian Vettel

Michael Schumacher traverseaza clipe grele dupa ce a suferit, duminica, un accident de schi in Alpii Francezi. Starea fostului campion mondial din Formula 1 ramane una critica. Michael trebuie sa castige cel mai important Grand Prix al vietii sale. Suntem alaturi de tine, a precizat Sebastian Vettel, campionul en-titre din Marele Circ.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )